Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi, Kaçırıldı

Okunma: 613
Türkiye 11 Mart 2016 18:23
Videoyu Aç Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi, Kaçırıldı
A
a

Kaldığı Metris Cezaevi'nden hastaneye tedavi amacıyla getirilen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Hünkar Karakaş, jandarmaların elinden silahlı kişilerce kaçırıldı.

Metris Cezaevi'nden tedavi için  Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne getirilen 150 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan yeralatı dünyasının tanınmış isimlerinden Hünkar  Karataş, silahlı kişilerce kaçırıldı.  Karataş'ın kaçmasına yardım eden şahıslardan biri, yaşanan kovalamaca sırasında jandarma tarafından vuruldu. Şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

2 KİŞİ SİLAHLARLA GELDİ, KAÇIRDI

Olay saat 15.15 sıralarında meydana geldi. Hastaneye getirilen Hünkar  Karataşadlı mahkum,  İstanbul  Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nden çıkarılırken 2 kişi tarafından kaçırılmak istendi. Hünkar  Karataş ve silahlı olduğu belirtilen 2 kişi  Jandarma ile çatışarak  Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne doğru kaçtı. Yeni hastane binası inşaatına doğru kaçan Hünkar  Karataş ve kimliği henüz berlinemeyen 2 kişi Famas Sitesi'nin bahçesine doğru yöneldi.

FİRARA YARDIM EDEN BİR KİŞİ VURULDU

Hünkar  Karataş ve yanındaki bir kişi bahçeye atlayarak kaçmayı başardı. Diğer kişi ise demir parmaklıklara tırmanmaya çalışırken peşlerindeki jandarma tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Boynundan yaralanan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

YERALTI DÜNYASININ ÜNLÜ İSMİ

Öte yandan  Okmeydanı'nda tedavi için getirildiği hastanede firar eden mahkumun, yeraltı dünyasının ünlü ismi Hünkar  Karataş olduğu belirlendi. Hünkar  Karataş'ın Karagümrük Çetesi olarak bilinin Ergin Kardeşler ile birlikte çok sayıda davada birlikte yargılandığı öğrenildi.

KOVALAMACA CEP TELEFONU KAMERASINDA

Karataş'ı arama çalışmalarına polis helikopteri de destek verirken, jandarmayla mahkumun kovalaması cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde jandarma ekipleri şahsı kovalarken,  Karataş'a yardım ettiği öğrenilen bir kişi yaralı olarak yakalanıyor. Öte yandan, polis helikopteri de bölgede çalışmalarına devam ediyor.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat