Av. Ali Acar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Birlikte KİPTAŞ'ın Yaptırdığı Kaper Sitesi Kura Çekimlerine Katıldı

Okunma: 29379
Türkiye 23 Aralık 2023 20:36
Videoyu Aç Av. Ali Acar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Birlikte KİPTAŞ'ın Yaptırdığı Kaper Sitesi Kura Çekimlerine Katıldı
A
a

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezinde site sahiplerine kura çekimiyle dairelerini teslim etti.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’ın da hazır bulunduğu törende KİPTAŞ tarafından kentsel dönüşüm süreci başlatılan Kartal'daki Kaper Sitesi'nde ki daireler hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildi.


 

Binlerce kişinin yeni evine kavuştuğu programda bir konuşma yapan İmamoğlu, aynı zamanda bir dönem daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. “ Kentsel dönüşümün partisi olmaz. Biz burada siyaset yapmıyoruz. Burada yaşayan her vatandaş bizim için kıymetlidir. İstanbul’da olası bir deprem Allah korusun getirebileceği riski kimse tahmin bile edemez. Biz bunun hazırlığı içerisindeyiz” dedi.


 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, İl Başkan yardımcıları, İlçe Başkanları, KİPTAŞ Yetkilileri, hak sahipleri çok sayıda partilinin katıldığı tören muhteşemdi.  






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat