Ramazan Tanrıverdi Gümbür Gümbür Geliyor

Okunma: 55875
Sultangazi 31 Aralık 2023 13:30
Videoyu Aç Ramazan Tanrıverdi Gümbür Gümbür Geliyor
A
a

Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde ilk Muhtar Adaylığını açıklayan isim olarak gündeme gelen Ramazan Tanrıverdi, adaylık konusunda ısrarlı olduğunu dile getirdi.

Muhtar adaylıklarını teke indirme gayreti içerisinde olan Adıyaman Federasyonlarının gerçekleştirdiği toplantıya katılmayan Ramazan Tanrıverdi. " Esentepe Mahallesinde ilk Muhtarlık adaylığını açıklayan kişi olarak, diğer Adıyamanlı hemşehrilerimin bana saygı göstererek adaylık açıklaması yapmaması gerekiyordu. Bu hemşehrilerimin adaylık açıklaması ne kadar doğru değilse, federasyonların adaylıkları teke düşürme gayreti de o kadar doğru değil" dedi.

Ben kendime hemşehrilerime ve Esentepe halkının ferasetine güveniyorum. Esentepe Mahallesi'nde kaç aday çıkarsa çıksın ben Muhtarlığı alacağıma inanıyorum. " Eğer Federasyonlar Esentepe Mahallesinde adayı teke indirmek, hakkaniyetli davranmak istiyorlarsa mevcut adaylar benim yanımda yer alsın ve Esentepe Mahallesinde Muhtarlığı alalım" dedi.

Federasyonun yaptığı toplantıyı tabi ki önemsiyorum, Bir Adıyamanlı olarak şunu söylemek itiyorum. " Federasyon Başkanlarımızda zaman zaman farklı siyasi partilerden Milletvekili ve ya başka konularda aday adayı oldular. hangi Sivil Toplum Kuruluşu bu aday adaylıkları denetledi veya sorguladı. Bence her aday kendi öz iradesiyle seçime gitmeli, hak eden kazanmalıdır. Benim kişisel düşüncem bu yöndedir." dedi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat