Abdulbaki Durmuş Herkesi ve Her Kesimi Kucaklayan Başkan

Okunma: 55644
Sultangazi 13 Ağustos 2023 11:03
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş Herkesi ve Her Kesimi Kucaklayan Başkan
A
a

Sultangazili hemşerilerinin derdiyle dertlenen biri var! Hemşerilerinin derdiyle dertlenen bir hisli yürek, bir dava ve bir halk adamından söz ediyoruz. Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş.

Halkın derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan, hemen her düğünde, her işyeri açılışında, her taziyede ve duyduğu her cenazede hazır bulunan, hastaları ziyaret eden, gücü oranınca hatta daha fazlasıyla ihtiyaç sahiplerinin, öğrencilerin maddi ve manevi yardımına koşan, küskünleri barıştıran, sevgi ve hoşgörüyü kendine ilke edinen herkese eşit mesafede duran Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’tan söz ediyoruz.
 
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, "Bu ilçede yaşayan herkesi kucaklayacağız ve herkesin sesine kulak vereceğiz" diyerek, Sultangazi’nin demografik yapısına uygun Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Laz, Çerkez ayırımı yapmadan herkese kucak açtı. Sivil Toplum Kuruluşu olmanın verdiği avantajla gençlere istihdam yaratan duyarlı kişiliğiyle örnek bir davranış sergiliyor.
 
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı olduktan sonra haftanın 7 günü mesai saati gözetmeden vatandaşların işleri için günlük yüzlerce telefon görüşmesi yaparak ve dernek genel merkezine gelen vatandaşlarla da randevuya gerek duymadan 100'den fazla yüz yüze görüşme yaparak bir ilke daha imza atıyor. Resmi kurumları, sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini, esnafları ve hemşerilerini tek tek gezerek halkın içinde halkla bir araya gelip vatandaşların derdini, talebini ve önerilerini birebir dinleyerek, istek ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.
 
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş son olarak şunları söyledi  “Vatandaşımıza seslenmek istiyorum ne zaman ihtiyaç duyarsanız, bizlerle bir şeyler paylaşmak isterseniz kapımız sonuna kadar sizlere açık. Sizlere bir telefon kadar yakınım. Randevuya gerek yok, çat kapı misafirim olabilir, çayımı, kahvemi içebilirsiniz. Önemli olan insanlarımızın huzuru ve mutluluğudur. Bizim işimiz, aşkımız halkımıza hizmet etmektir" dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat