Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Meclis Üyesi Adaylarını Açıkladı

Okunma: 24694
Sultangazi 20 Şubat 2024 21:39
Videoyu Aç  Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Meclis Üyesi Adaylarını Açıkladı
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 2024 yerel seçimlerine yönelik önemli bir adım attı. Dursun, Meclis Üyesi adaylarının listesini Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'ya teslim etti.

Sultangazi'nin geleceğine yön verecek olan Meclis Üyeleri adaylarının belirlenmesi sürecinde yoğun bir çalışma yapan Başkan Dursun, vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda nitelikli ve güvenilir isimleri listeye aldı.
 
Başkan Dursun, yaptığı açıklamada, "Sultangazi'nin hizmetlerle dolu bir geleceğe sahip olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meclis Üyelerimizin de bu hedef doğrultusunda önemli bir rol oynayacaklarına inanıyorum. Halkımızın teveccühü ve destekleriyle, Sultangazi'yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerine yer verdi.
 
Başkan Dursun şöyle devam etti. “Sultangazi'nin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak olan Meclis Üyesi adaylarının isimlerini kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bu adaylar, Sultangazi'nin çeşitli kesimlerinden gelen deneyimli ve vizyoner isimlerden oluşuyor, Bu isimlerle sadece Sultangazi’yi değil İstanbul Büyükşehir’de de bizleri en iyi şekilde temsil edecek” dedi.
 
Sultangazi halkı, 2024 yerel seçimlerinde kendilerini en iyi şekilde temsil edecek Meclis Üyelerini belirleme sürecinde aktif rol alacak ve geleceğe yönelik kararları birlikte verecek.
 
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun'un Meclis Üyesi adaylarını açıklaması, ilçede heyecan ve umutla karşılandı. Yerel seçimlere dair gelişmelerin takip edilmesi ve adaylar hakkında daha fazla bilgi edinmek için kamuoyu yakından ilgi gösteriyor.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat