Av. Abdurrahman Dursun Başkanlığında "Sultangazi Altın Çağını Yaşıyor"

Okunma: 31129
Sultangazi 9 Ekim 2023 13:55
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun Başkanlığında  "Sultangazi Altın Çağını Yaşıyor"
A
a

Göreve başladığı 2019 yılından bugüne yaptığı insan odaklı çalışmalarda toplumun her kesimini kucaklayan vizyon projeler hayata geçiren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yaptığı devasa parklarla ilçeyi park cennetine çevirdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçenin makus talihini değiştiren “Daha Yeşil Bir Sultangazi” adına ilçeye kazandırdığı, 19.000 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Fazlı Hayırlıoğlu Parkı’nın açılışını geçtiğimiz gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımlarıyla gerçekleştirdi. Buna benzer yüzlerce projeyi hayata geçiren Dursun, bir birinden değerli projelerle Sultangazi’nin değerine değer katıyor.
 
Av. Abdurrahman Dursun, eğitimden sağlığa, gençlik merkezlerinden Kültür Merkezlerine, Kadın Merkezlerinden yeşil alan gibi konularda bugüne kadar çok önemli projelerin altına imzasını attı. Başkan Dursun, ‘gönül belediyeciliği’ anlayışıyla yediden yetmişe her yaşta ki insana hizmetin en iyisini sunmaya devam ediyor. Başkan Dursun, Sultangazi halkını hak ettiği yeni hizmetlerle buluşturmak adına tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

Sultangazi İlçesinin çehresini değiştiren yaptığı bir birinden değerli hizmetlerle vatandaşın gönlünde taht kuran Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, dört buçuk yılda ortaya koyduğu bir birinden değerli yüzlerce proje ile İstanbul ilçeleri arasında birinci sırada yer alıyor.  

İstanbul’a örnek olan projelerin altında imzası bulunan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Bizler ekip olarak komşularımızın hayat standardını yükseltmek ve halkımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda ilçemizin çehresini değiştirecek önemli projeler hayata geçirmekten büyük gurur duyuyoruz” dedi.
 
Sultangazi’ye tarihinde görülmemiş hizmetleri kazandıran Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a vatandaşlar da teşekkürlerini iletti. İlçenin altın çağını yaşamasında başrol oynayan Başkan Dursun’un ilçenin kaderini değiştirdiğini belirten vatandaşlar; “Sultangazi unutulan bir mahalleden altın gibi parlayan bir ilçeye dönüştü. İlçemize kazandırılan yatırımlar saymakla bitmiyor. Bu projelerde emeği geçen başta Sayın Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandılar
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat