Sultangazi'de Vatandaşın Derdiyle Dertlenen bir Başkan Var

Okunma: 41807
Sultangazi 18 Kasım 2023 21:21
Videoyu Aç Sultangazi'de Vatandaşın Derdiyle Dertlenen bir Başkan Var
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, rutin belediyecilik işlerinin yanı sıra sık sık Sultangazililerle bir araya geliyor. Esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Gençlik merkezlerinde kütüphanede gençlerle buluşuyor, onların derdiyle dertleniyor. Sorunlarına çözüm üretiyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Sultangazi’ye 2019 yılından 2023 yılına kadar yapılan çalışmaları tek tek anlatıyor. Gençlerden, Kadınlardan, esnaf ve vatandaştan gelen talepleri değerlendiriyor; sorunların çözüme kavuşması hususunda gerekli incelemeleri başlatıyor. Ekip arkadaşlarına verdiği talimatla vatandaşın her sorununu anında çözüyor.  


 
 
Ziyaretler esnasında vatandaşların talep, istek ve önerilerini dikkatle dinleyen ve kısa sürede çözüme ulaştırmaya özen gösteren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Biz, vatandaşlarımızın derdine derman olmak için, sorunları çözmek için varız; bunun için çalışıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz. 600 bin nüfuslu ve 15 mahalleli bir ilçede her yere hizmet götürüyoruz. Hizmetlerimizi adil, ölçülü ve imkânlarımız çerçevesinde tüm mahallelerimize eşit bir şekilde dağıtıyoruz. Akıl akıldan üstündür; ortak akıl her şeyden üstündür düsturuyla çalışıyoruz. Sultangazi’yi tüm komşularımızla birlikte geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. İstiyoruz ki dışardan bakanların gıpta ettiği bir ilçemiz olsun. Yediden yetmişe tüm komşularımızın yaşam kalitesi yüksek bir ilçede yaşasın. Bunun için tüm ekibimizle var gücümüzle, gece gündüz durmadan gayret ediyoruz” dedi.


 
Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde Partisi tarafından aday gösterileceğine kesin gözüyle bakılan Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazililerin teveccühünü arkasına alarak 31 Mart 2024 yerel yönetim seçimlerine emin adımlarla ilerliyor. Yediden yetmişe herkesin desteğini arkasına alan Başkan Dursun, bu seçimde sandıkları patlatmaya yerelde Sultangazi’nin yanı sıra Partisine İstanbul Büyükşehir Belediyesini kazandırmayı hedefliyor. 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat