Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Kadın Kolları Sibel Tepe Başkanlığında Gümbür Gümbür Geliyor

Okunma: 4841
Türkiye 9 Aralık 2021 20:13
Videoyu Aç Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Kadın Kolları Sibel Tepe Başkanlığında Gümbür Gümbür Geliyor
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Kadın Kolları İstanbul İl Başkanı Sibel Tepe, başkanlığında göreve gelen yönetim kurulu İstanbul için kolları sıvadı.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, tarafından İstanbul Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Sibel Tepe büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor. İstanbullu kadınlar olarak İstanbul’a el attıklarını belirten TÜRDEF Kadın Kolları Başkanı Sibel Tepe; “ İstanbul’un dört bir yanında Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) rüzgârı esiyor. Genel Başkanımız Mevlüt Kandemir ve yönetimi İstanbul ve Türkiye’nin her sorunuyla birebir ilgileniyor, İstanbul’a sahip çıkıyor. Bizlerde Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Kadın Kolları olarak İstanbul için çok çalışmaya başladık. Sivil Toplum Kuruluşlarının sorunlarını çok iyi biliyoruz. İstanbul’da her eve her kadına ulaşacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Mevlüt Kandemir önderliğinde Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) yönetiminde kadın eliyle İstanbul’a dokunacağız. İstanbul’daki sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Bize destek olan tüm TÜRDEF li yol arkadaşlarımıza ve İstanbullu kadınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.


 
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Kadın Kollarının her bir üyesinin çok değerli ve işinin ehli olduğunu söyleyerek; “Kadınlarımız İstanbul için kolları sıvadı. Kadın Kolları başkanımız Sibel Tepe başkanlığında İstanbul Kadın Kolları yönetimi güçlü bir şekilde büyük atılımlar gerçekleştirecek. Her bir kadın üyemizin kalbi, İstanbul’a hizmet aşkıyla atıyor. İstanbul’a TÜRDEF Kadın eli değecek. İstanbul daha da güzelleşecek. Her biri çok değerli, Kadın Kolları yönetim kurulumuz ve başkanımız Sibel Tepe İstanbul için dur durak bilmeden çalışacaklar” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat