Tecavüze Uğrayan Genç Kız İntihar etti

Okunma: 955
Türkiye 22 Şubat 2016 10:29
Videoyu Aç Tecavüze Uğrayan Genç Kız İntihar etti
A
a

Kayseri’de lise öğrencisi bir genç kız intihar etti.

Kayseri'de 18 yaşındaki lise öğrencisi Cansel Buse Kınalı bir kaç gün önce intihar etti. Genç kızın intiharının ardından yakın arkadaşlarından biri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cansel Buse Kınalı'nın öğretmeninin tecavüzüne uğradığı için intihar ettiğini ileri sürdü.

Yeni Demokrat Kadın adlı internet sitesinde yer alan paylaşımdaki ifadeler şu şekilde;  

“Kayseri’de henüz 18 yaşındaki arkadaşım Cansel Buse Kınalı’ya matematik öğretmenimiz B.Ö'nün tecavüz etmesi ve okul yönetiminin Cansel’in şikayetlerinin üzerinde durmaması üzerine Cansel 4 gün önce Çarşamba gecesi polis babasının silahıyla kafasına sıkarak intihar etti.

İntiharından 2 gün önce kucağıma bayılıp ‘Ben kendimi öldürücem, kaldıramıyorum.’ diyerek ağlamasını bende kaldıramıyorum. Bu zamana kadar saklamış olması, bu vicdan kaldırmayan olayı yeni öğrenmemizi hiç birimiz kaldıramıyoruz. Okul yönetimimiz işin üzerini kapatmaya çalışıyor. Sizlerden tek ricam duyurabildiğiniz kadar duyurmanız, destek çıkmanız.”

Öte yandan intihar haberi duyulunca 'öğretmen' B. Ö.'nün okuldan kaçtığı öne sürüldü. 

Olayın duyulmasının ardından sosyal medya #canseliçinsusma tag'inde birleşti. Yeni Demokrat Kadın adlı internet sitesinden den yapılan açıklamada; 'Cansel için ses olun' çağrısı yapıldı.  

Cansel İçin Susma!

Görüldüğü gibi erk-ek tecavüzcü zihniyet, okulda, sokakta her yerde!

Arkadaşları, akrabaları ise bu olayın üstünün kapanmamasını, Cansel'in hesabını sormak istiyorlar. Bu yüzden ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar ve sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışıp yardım istiyorlar. Bu olayın intihar değil cinayet olduğunu duyun bilin görün! Cansel için ses olun!

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat