Tayfun Güler, "Biz Halkın Mutluluğu İçin Varız"

Okunma: 6403
Türkiye 7 Haziran 2022 16:39
Videoyu Aç Tayfun Güler, "Biz Halkın Mutluluğu İçin Varız"
A
a

Türkiye Değişim Parti'sinin vazgeçilmez isimlerinin başında gelen Genel Merkez yönetimine (parti meclisi) asil üyeliğine getirilen Tayfun Güler, "Göreve geldiklerinden bu yana hiçbir zaman halktan kopmadıklarına dikkat çekerken, "Makamın değil, halkın hizmetkârı olduk" ifadesini kullandı.

Türkiye Değişim Parti'si Genel Merkez Parti Meclisi Asil Üyesi Tayfun Güler, Halkımızın teveccühü Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün oluruyla geçtiğimiz haftalar içerisinde önemli bir göreve getirilmiş oldum. Ortak aklın inşa edileceği ve gönüllere köprüler kurulacağına inandığım Türkiye Değişim Partisinin her kademesinde onurla mücadele edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Halktan kopmadan, halkın derdine derman, istek ve dileklerine tercüman olmak için çalışıyoruz. Bu sayede ülkenin sorunlarını bizzat yaşayanlardan dinliyor. Buna göre çözüm öneriler eri sunuyoruz” dedi.


Türkiye Değişim Partisi Kısa Zamanda Gönüllere Köprüler Kurdu

Güler, Biz hiçbir zaman görev istemedik. Böyle bir talebimiz de olmaz. Bizi tanıyan herkes bilir hiçbir zaman makamın adamı olmayacağımızı başından beri Genel Başkanımıza iletmiştim. Bu ülkenin asil sahibi olan halkımızdan asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi. Sadece yaşadığımız, çalışma yaptığımız alanlarda değil. Türkiye’nin doğusundan batısına, Güneyinden Kuzeyine kadar ülkenin dört bir yanında yaşayan halkımızla gönül birliği yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimseyi kırmayacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız.  Asla vatandaşlarımızdan kopmayacağımızın da sözünü vermiştik. Göreve gelmemizin akabinde ise çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmadık. Sürekli vatandaşlarımızın evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk” diye konuştu.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat