İstanbul'un Her Noktasında Huzur Uygulaması

Okunma: 602
Türkiye 6 Mart 2016 01:37
Videoyu Aç İstanbul'un Her Noktasında Huzur Uygulaması
A
a

İstanbul'un çeşitli noktalarında bu akşam yüzlerce polisin katıldığı asayiş uygulaması yapıldı.

Fatih'teki uygulama noktasında 1 saat içerisindeki kontrollerde 3 sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı. 164 Promil alkollü olduğu belirlenen sürücü polise, "Bırakın gideyim. Biz terörist değiliz, vatan haini değiliz" şeklinde tepki gösterdi.

İstanbul'un çeşitli noktalarında bu akşam yüzlerce polisin katıldığı asayiş uygulaması yapıldı. Fatih'teki uygulama noktasında 1 saat içerisindeki kontrollerde 3 sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.

İstanbul polisi 39 ilçede çeşitli noktalarda araç sürücülerine yönelik yüzlerce polisle huzur uygulaması yaptı. Durdurulan araçlara yönelik olarak yapılan uygulamada, araçlar ve içindeki kişiler didik didik arandı. Şüpheli görülen kişiler alkol kontrolünden geçirildi.
Fatih Millet Caddesi üzerinde yapılan uygulamada alkol kontrolünden geçirilen 3 sürücü alkollü çıktı. Alkol ölçüm cihazına üfledikten sonra 164 Promil alkollü olduğu ortaya çıkan bir sürücü polise, “Komiserim bırakın gideyim. Yapmayın komiserim, vatan haini değiliz biz ya. Terörist değiliz biz ya. Polise taş atıyorlar, bir şey yapmıyorlar ya" şeklinde tepki gösterdi. Alkollü çıkan 3 sürücü hakkında cezai işlem yapılırken çekiciye konularak götürülen araçları bağlandı. Akşam saatlerinde başlayan uygulama geç saatlere kadar sürdü.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat