İbrahim Menteşe, Son Yolculuğuna Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı

Okunma: 4085
Türkiye 22 Aralık 2021 22:41
Videoyu Aç İbrahim Menteşe, Son Yolculuğuna Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı
A
a

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı görevi yapan İbrahim Menteşe, kalp krizi sonucu dün hayatını kaybetmişti.

Yoğun bir kalabalığın katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Merhum Menteşe’nin Cenazesi 21.12.2021 Arnavutköy Taşoluk Mehmet Akif Ersoy mahallesinde TOKİ’de ki Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Anadolu yakasında aile mezarlığına defnedildi.



Cenazeye Arnavutköy Kaymakamı, Muhtarlar Daire Başkanı Sayın Suna Üstüner, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı, Siyasi Parti ilçe Başkanları, Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon Başkanı Selami Aykut ve Yönetim kurulu, Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim kurulu, Arnavutköy Muhtarları, Arnavutköy Yerel Gazete temsilcileri, Arnavutköy kamu yöneticileri ve Mehmet Akif Ersoy mahalle halkının yoğun katılım sağladı.


 
 
TÜMFED Başkanı AYKUT açıklamada bulundu.

İşte o açıklamanın detayları.

Bir Muhtarımızı daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ne acıdır ki Muhtarımızın cenazesinde halk vardı, yine bir vekil yoktu.
Mahallesinde halkın oyu ile göreve seçilen İstanbul 'da 962 tane Muhtarımız var her bir tanesi halkın teveccühü ile görev gelmiş seçilmiş kişilerdir.
17 Muhtarımızı Covid-19 ve çeşitli hastalıktan kaybettik cenazelerine Muhtarlarlarımız ile katildik en son bugün burada katilmiş olduğumuz cenazede bir Milletvekili katilmaması hadi gelemedin bir çelenk bile dahil gönderilmemesi, Siyasi Parti il Başkalarının veya il temsilci göndermemesi bizleri çok üzmüştür.
Herkes Muhtarı sözde çok seviyor ama en acı gününde yoksunuz.



Hadi gelemezen bile dahil bir çelenk bile dahil gönderemiyorsunuz, çok üzücü olduğu ifade etmek isterim.
Muhtarlik kurumuna önem ve değer veren tüm siyasi partilere ve kamu yöneticilerine teşekkür ederim.


 
Bugün burada uzun süre Muhtarlık hizmeti veren ve ani kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuşan kalbi güzel insan İbrahim Menteşe Muhtarımıza TÜMFED Yönetim kurulu olarak Allahtan rahmet diler, ailesine, sevenlerine ve Muhtarlar camiyamizin başı sağ olsun.
 
Cenazeye katilim sağlayan ve telefonları ile taziyede bunun tüm yöneticilere sonsuz teşekkür ederim.
 
Selami AYKUT
TÜMFED Başkanı
#TümİstanbulMuhtarDernekleriFederasyonu*
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat