Hüseyin Seçik, Şimdiden Muhtar Adaylığını Açıkladı

Okunma: 6844
Türkiye 15 Ocak 2022 14:23
Videoyu Aç Hüseyin Seçik, Şimdiden Muhtar Adaylığını Açıkladı
A
a

Hüseyin Seçik, 2024'de yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde Sivas İli Kangal İlçesi Sultanpınar Köyünden Muhtar adayı olduğunu açıkladı. Seçik, sosyal medya hesabındaki bu açıklamasıyla adaylığını açıklayan muhtar adayları sıralamasında birinci oldu.

Sivas’ın Kangal İlçesine bağlı Sultanpınar Köyü Bayındır Mezrası sakinlerinden Hüseyin Seçik, köyünü çok sevdiğini, köy insanlarının alın terine, emeğine, saygı duyduğunu burada yaşayan vatandaşların hizmetin en güzelini hak ettiğini söyleyerek herkese, her kesime eşit davranacağını belirterek bundan dolayı adaylığını açıkladığını söyledi.



Sultanpınar köyü ve mezralarının gelişmekte olan bir yer olduğunu, yaz sezonunda nüfusun beşe katlandığını hatırlatarak bu köylerin hizmete ihtiyacı var dedi. Seçik, “Köylerinin sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini, bu sorunları çözmek, köyümün tüm kesimine, büyüğünden küçüğüne, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine hitap etmek için aday olduğunu açıkladı.

Köy halkına hizmet için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağını belirten Seçik, adaylığı ile ilgili Yaşam Gazetesi'ne şu açıklamalarda bulundu:



"Bu köyde doğup büyüdüm. Köyümün büyük bir kesimi ile tanışız. Aile olarak bugüne kadar köyümüzün birçok sorunu ile yakından ilgilenmişiz. Bugüne kadar köyümüz muhtarlığını yapmış eski kardeşlerimiz ve yeni arkadaşlarımız köyün sorunlarının çözümüne yönelik mutlaka bir çaba ve gayret içerisinde olmuşlardır. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.



Bilindiği üzere yaz aylarında köyümüzün nüfusu alabildiğince artmaktadır. Hemen hemen her köylü burada yazın rahat edebileceği moderne bir ev yapmıştır.  Yollarımız, suyumuz ve değişik ihtiyaçlarımız artan nüfusa cevap vermemektedir. Bundan dolayı da sorunlar artmaktadır. Bu sorunları çözmek köyümün tüm kesimine, büyüğünden küçüğüne, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine hitap etmek için adayım. Halkımız bizlere bu yetkiyi verdiğinde sorunları yerinde görüp yetkililere ulaştırıp çözüm noktasında köy halkıyla beraber hem fikir olup çalışacağız. Ve şimdiden ekip arkadaşlarımla birlikte imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Muhtar halkla devletin arasında köprüdür. Eğer halkımız beni seçerse onlara layık olabilmek için her türlü fedakârlığa hazırım” dedi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat