Yeniden Refah Partisi Üye Çalışmalarına Hız Verdi

Okunma: 2889
Sultangazi 26 Aralık 2021 01:30
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Üye Çalışmalarına Hız Verdi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı 15 Temmuz Şehitler meydanında açtığı Üye Kayıt Standı büyük ses getirdi. "Türkiye'yi yönetmeye, dünyayı değiştirmeye hazırız" sloganıyla başlattıkları üye çalışması tam hız devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı’nın açmış olduğu üye kayıt standı Sultangazi Sultançiftliği Merkez caminde namazını kılan Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay tarafından ziyaret edildi. Yüzlerce Sultangazilinin ziyaret ettiği üye kayıt standında üyelik başvurusunda bulunan vatandaşların üyelik kaydı yapıldı.



Her geçen gün yeni üyelerle gücüne güç katan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Sultangazi’nin 15 Mahallesinde stand açarak vatandaşın talebine cevap vermeye çalışacak. Her akşam farklı bir mahallede ev ev sokak sokak dolaşarak partisine yeni üyeler kazandıran Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve yol arkadaşları kendilerine ulaşamayan vatandaşlar için stand çalışması yaparak gelen taleplere cevap vermeye çalışıyor.



Stand çalışmalarında yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden üye kaydı için emek harcayan, mücadele eden, yol arkadaşlarını kutlayan İlçe Başkanı Kul, “ Biz halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bizim iktidarımızda bu halk gerçek adaleti ve özgürlüğü tadacak. Halkımız, emeğin değerini ve kutsallığını bizim iktidarımızda daha iyi anlayacak. 94 ruhunu yeniden diriltmek için çıktığımız bu ulvi yolda bizimle birlikte yol yürüyen veya yürümek için yola çıkanlara selam olsun” dedi. 














 
1000
icon
Bunyamin Eraslan Tavşanlı kutahya 26 Aralık 2021 20:01

Tebrik ederim çok güzel bir çalışma Kütahya tavsanlida,da bu çalışmaları görmek isteriz üye sayımızı artirmaliyiz

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat