Yeniden Refah Partisi Üçüncü Yılını Kutluyor

Okunma: 2530
Sultangazi 19 Kasım 2021 21:04
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Üçüncü Yılını Kutluyor
A
a

Yeniden Refah Partisi’nin üçüncü kuruluş yıldönümü 20 Kasım Cumartesi günü saat 19. 00'da Beşiktaş Akatlar MKM'de büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Dr. Fatih Erbakan liderliğinde 23 Kasım 2018 yılında kurulan Yeniden Refah Partisi kuruluşunun üçüncü yılında 81 İl ve 973 ilçede bulunan teşkilatlarda muhteşem bir törenle kutlanacak.

DR. Fatih Erbakan Kurmayları ve partinin kurucu üyeleri ile birlikte 20 Kasım 2021 tarihinde saat 19. 00’da Beşiktaş Akatlar MKM’de Tüm İstanbullularla buluşacak. 2018 yılında Hacı Bayram Camisi’nde Cuma namazı sonrası Hacı Bayram Veli türbesini ziyareti sırasında Dr. Fatih Erbakan, gazetecilere yaptığı açıklamada partinin kuruluş amacını şu birkaç cümleyle özetlemişti.  ”Yeniden Refah Partisi olarak bizler, kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz” demişti. Bu açıklamanın ardından Partinin kuruluş dilekçesini aynı gün beraberindeki coşkulu bir grup ile içişleri bakanlığına veren Dr. Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi’nin siyasi hayatına başladığını tüm dünyaya ilan etmişti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul Kuruluş yıldönümü ile ilgili bir çağrı yaparak Tüm İstanbulluları 20 Kasım Cumartesi günü saat 19. 00’da Beşiktaş Akatlar MKM’de buluşmaya davet etti. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Bundan tam üç yıl önce Ankara’da liderimiz Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde hep birlikte tek yürek olup, hep beraber tüm Türkiye’ye Yeniden Refah Partisi’nin kurulduğunu tüm dünyaya ilan etmiştik. O günden bugüne geçen üç yılda başarılarına başarı katarak 81 İlde 973 ilçede örgütlenerek istenilen noktaya geldi. Partimiz kısa sürede milletimizin teveccühünü kazanarak gönüllere girdi. ‘Milletimiz İçin Biz Varız’ düsturuyla hareket eden partimizin gönül erleri,  adaletin üstün kılındığı, yaşanabilir bir Türkiye’nin inşası için çok daha gayretli bir çalışma gösterecektir” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat