Yeniden Refah Partisi Tüm Teşkilatıyla Sahada

Okunma: 4343
Sultangazi 5 Eylül 2022 02:14
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Tüm Teşkilatıyla Sahada
A
a

"Seçimden seçimde değil her zaman halkın içerisindeyiz" sloganıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı, Başkan Yasin Kul'un önderliğinde çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmamak için Sultangazi'nin dört bir tarafında saha çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları Volkan Çevikoğlu ve Murat Dur öncülüğünde Sultançiftliği Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi’nin üretim ve istihdama yönelik projelerini esnaflara anlatan İlçe Başkan Yardımcıları esnaftan tam not aldı. Sultançiftliği esnafına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını da ileten ilçe başkan yardımcıları esnaflar tarafından teveccühle karşılandı.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sosyal medya hesabından ilçe başkan yardımcıları ve teşkilat mensuplarına üstün başarılarından dolayı teşekkür ederken, “ Gönülden gönülle sevgiyle, Refah Güneşinin doğuşunu müjdeleyen bütün halkımıza teşekkür ederiz” dedi.     




















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat