Yeniden Refah Partisi Sultangazililerle İftarda Bir Araya Geldi

Okunma: 212
Sultangazi 20 Nisan 2023 05:41
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazililerle İftarda Bir Araya Geldi
A
a

Yeniden refah partisi düzenlediği iftar programında Sultangazililerle bir araya geldi. Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında Düzenlenen iftar programına binler katıldı.

Yeniden Refah Partisi ve AK Parti’nin önemli isimlerinin hazır bulunduğu iftar programına beklenenin çok üstünde davetli katıldı. Sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği iftar programında birlik ve beraberlik mesajı verildi.




Yasin Kul, Şükür Namazını Merkez Cami’de Kılacağız

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, 2023 seçimlerinin herkesi her alanda etkileyecek bir kader seçimi olduğunu söyledi. Kul, “Ülkemiz 14 Mayıs’ta bir seçime gidiyor. Öyle bir seçim ki neredeyse hepimizin hayatına etki edebilecek sonuçlarıyla bizleri olumlu ya da olumsuz etkileyebilecek bir kader seçimi. Seçimine Cumhur İttifakı ile ancak Yeniden Refah Partisi olarak kendi logomuz ve kendi adaylarımızla gidiyoruz. Yeniden Refah Partisi gelinen noktada milli görüşün tek temsilcisi olmanın sorumluluğu ve vebali ile yol alıyor. Biz öyle inanıyoruz ki 14 Mayısta büyük zafer elde edeceğiz. 15 Mayıs sabahı Şükür Namazını Merkez Cami’nde hep beraber kılacağız” dedi.  
 
















 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat