Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Üye Seferberliği Başlattı

Okunma: 6124
Sultangazi 19 Mayıs 2021 18:30
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Üye Seferberliği Başlattı
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı üye seferberliği başlattı. İlçe yönetimi, üye seferberliği kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanında stant açtı.

Pandemi nedeniyle bir buçuk yıla yakın bir süredir tüm siyasi partilerde çalışmalar askıya alınmıştı. 17 günlük tam kapanmanın ardından, üye çalışması için sahaya inen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı ilçenin merkezi olan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanında stant açtı. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanında yapılan stant çalışmasında vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaşan Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe yönetimi gün içerisinde birçok üye kaydı gerçekleştirdi. Parti’ye üye olan vatandaşların bir kısmının parti yöneticilerine Yeniden refah iktidarı için aktif olarak çalışmak istediklerini iletmeleri de dikkatlerden kaçmadı.



İlçe Başkanı Orhan Kara Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yeniden Refah Partisi’nin ülke sorunlarına çözüm olması için her alanda hazırladığı projeler hakkında vatandaşları bilgilendiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Orhan Kara, bir yıldan fazla bir süredir dünyayı etkisi altına alan, adeta dünyayı kasıp kavuran kovid – 19 virüsü nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, hasta olup hastanelerde ve evlerinde tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini” iletti.  



Başkan Kara Hayat Pahalılığı Çekilmez Boyutta

Ziyaret sırasında çalışmaları hakkında açıklama yapan Yeniden refah partisi Sultangazi İlçe Başkanı Orhan Kara,  ‘’maalesef ki ülkemizde her geçen gün ekonomik ve sosyal alanda vatandaşlarımız için şartlar gittikçe ağırlaşıyor, vatandaşın sırtındaki yük artık taşınmaz hale geldi. Yaptığımız saha çalışmaları ve ziyaretler sırasında da bizzat şahit oluyoruz ki vatandaş artık çarşıda, pazarda, markette elini cebine atamıyor ve istediğini alamıyor. Biz Yeniden refah partisi olarak çalışmalarımızın ve projelerimizin hazır olduğunu vatandaşlarımıza bire bir anlatıyoruz bu şartlara, bu pahalılığa dur diyebilecek bir tek Yeniden refah partisi var” dedi.



1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat