Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Okunma: 5584
Sultangazi 2 Haziran 2022 17:36
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, başkanlığında Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Konferans salonunda yapılan toplantıya tüm yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkan yardımcıları, gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı eksiksiz katıldı.  İlçe Konferans salonunda yapılan toplantıda bir dizi gündem maddesi görüşüldü. 



Toplantıda yönetim kurulu üyelerine hitap eden Başkan Yasin Kul, "Samimiyetle çıkılan bu yolda engelleri bir bir kaldıran, sorumluluk bilinciyle attığımız her adımda bize yardımcı olan, sevgiyle yaklaştığımız herkesin gönlünde iz bırakmamızı sağlayan siz yönetim kurulu üyelerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanımız Sayın Hüseyin Terzi’nin talimatları doğrultusunda yaptığımız haftalık olağan toplantılarımızı saha çalışmalarını istişaresiyle sonlandıracağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok çalışmaya imza attık. Bu çalışmalarımız yerel basın tarafından haberleştirilerek kamuoyuna duyuruldu. İnşallah bundan sonra da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Saha çalışmalarımızda bunları vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanımız Sayın Hüseyin Terzi’nin talimatları doğrultusunda Esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, kapalı Pazar alanı ziyaretleri, üye standı çalışmaları, kardeş ilçelerde dayanışma çalışmaları, İstanbul’un fetihi Basın açıklaması ve bir dizi saha çalışması istişare edilerek gerekli bilgiler özenle not edildi. Haftalık olağan toplantısı güzel temennilerle sonlandırıldı.   
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat