Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Başkanını Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 6231
Sultangazi 26 Mayıs 2022 21:12
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Başkanını Makamında Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, beraberindeki kurmaylarıyla birlikte Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u makamında ziyaret etti. İlçe Başkanı Kul ve Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u makamında ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve beraberindeki İlçe Başkan Yardımcıları Dursun’a çalışmalarında başarılar diledi.  Yasin Kul, “Modern bir ilçe olma yolunda ilçemizin çehresini değiştirecek her türlü projede parti olarak bize ne düşüyorsa sizlerin yanında olacağız. İstanbul’un parlayan yıldızı Sultangazi’mizi hep birlikte inşa edeceğiz. Biz parti olarak Sultangazililerin sevincine ve üzüntüsüne ortak olan bir misyonla hareket ediyoruz. Halkımızın mutluluğu bizim için çok değerli. Çalışmalarımız da bu yönde ilerliyor. Misafirperverliğinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.    



 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ Öncelikle Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve yönetimini tebrik ediyorum. Bundan sonraki günler daha güzel olacak. İnşallah hep beraber kardeşlik ve dostluk içerisinde güzel ilçemiz Sultangazi’ye sahip çıkacağız. Ayrım yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde olmamız çok önemli İnşallah Sultangazi’mizin güzelleşmesine hep beraber katkı sağlayacağız. Birlikte bu halkın sevincini, derdini, tasasını ve mutluluğunu paylaşmaya çalışacağız. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.    


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat