Yeniden Refah Partisi Sultangazi Ağustos Ayı İlçe Divan Toplantısı Gerçekleşti

Okunma: 10615
Sultangazi 12 Eylül 2022 19:45
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi Ağustos Ayı İlçe Divan Toplantısı Gerçekleşti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı ilçe divan toplantısı Sultangazi Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti.

İlçe Divan Toplantısına Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları Orhan ÇAĞLAYAN, Halil İbrahim ECE, Hüseyin AKTAŞ, Ceyhun ÖZELÇİ, Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Orhan KARA, İl yönetim kurulu üyesi Cemil ÜNAL, MYK Hanım Kolları Üyesi Yasemin DURMUŞ, İstanbul İl Hanım Kolları Başkanı Setenay KANAR ve Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe teşkilatı katıldı.   



İlçe Divan Toplantısında selamlama konuşması yapan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Sultangazi ilçemizde takdire şayan bir çalışma ortaya koyuyoruz. Tüm teşkilatım gecesini gündüzüne katarak halkımızın refah ve mutluluğu için çalışıyor. Sultangazi halkının partimize gösterdiği teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah önümüzdeki genel seçimlerde Refah Güneşinin doğuşunu hep birlikte selamlayacağız” dedi.



Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Teşkilat Başkanı Osman UÇAR yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Yeniden Refah Partisi halkımızın umudu olmaya devam ediyor. Son birkaç ay içerisinde Türkiye genelinde en çok üye yapan birinci partiyiz. Bilindiği üzere halkımız yeni bir çıkış kapısı arıyor. O kapıyı da Yeniden Refah Saflarında bulacağını biliyor. İstanbul ilçeleri arasında en çok üye yapan ilçeler sıralamasında Sultangazi büyük bir farkla önde gidiyor. Ben İlçe Başkanımız Yasin Kul nezdinde tüm teşkilat mensuplarımı canı gönülden tebrik ediyorum. İlçe Divan Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  


















 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat