Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan’dan Sultangazi'ye Sürpriz Ziyaret

Okunma: 4855
Sultangazi 28 Ağustos 2022 17:34
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan’dan Sultangazi'ye Sürpriz Ziyaret
A
a

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığının günlerdir aralıksız sürdürdüğü saha çalışmalarını değerlendirmek üzere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı tüm kademeleriyle saha çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Hafta sonu olması nedeniyle tüm teşkilatıyla birlikte saha çalışmasına önderlik eden Başkan Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan’ının da sürpriz ziyareti dolayısıyla iştirak ettiği programda saha çalışmaları ve ülke gündemine dair konular masaya yatırıldı.



Saha çalışmalarını değerlendirmek üzere Sultangazi’ye sürpriz bir ziyarette bulunan Başkan Doğan, İlçe teşkilatı önünde İlçe Başkanı Yasin Kul ve İlçe Başkan Yardımcıları tarafından karşılandı. Hafta sonu mesaisine Sultangazi ziyaretini de ekleyen Doğan, İlçede bulunan teşkilat mensuplarının elini sıkarak hal hatır sordu.   



Sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Kul, şunları söyledi. “ Biz Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe teşkilatı olarak sürekli saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Başkanımız hoş gelmiş safalar getirmiş. Başkanımızın ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Ben ve teşkilatım İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat