Yeniden Refah Partisi İsmetpaşa Mahallesi'nde Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Okunma: 5516
Sultangazi 29 Ağustos 2022 01:49
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi İsmetpaşa Mahallesi'nde Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları Mesut Kılıçer ve Murat Dur, öncülüğünde İsmetpaşa Mahallesinde gerçekleşen esnaf ziyareti çok verimli geçti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı “ Yüreklere Dokunmadan Başarı Yakalanmaz” sloganıyla başlattığı saha çalışmaları Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları Mesut Kılıçer ve Murat Dur öncülüğünde İsmetpaşa Mahallesi’nde devam etti.



Esnaf ziyaretinde konuşan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan yardımcısı Mesut Kılıçer, “ İktidara giden yolun çok çalışmaktan geçtiği bilinciyle ara vermeden teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün teşkilat olarak Sultangazi’nizin en büyük Mahallelerinden biri olan İsmetpaşa Mahallesinde esnaflarımızla bir araya geldik. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı dinledik. Gerekli notları alarak ilçe başkanımıza iletmek üzere dosyaladık. Kurtuluşu Yeniden Refah İktidarında gören vatandaşlarımız bizlere büyük teveccüh gösterdiler. Kurtuluşu Yeniden Refah Partisinde gören Yeniden Refah’a inanan tüm vatandaşlarımızı ve esnafımızı selamlıyorum” dedi.



İsmetpaşa Mahallesinde gerçekleşen esnaf ziyareti ile ilgili sosyal medya Facebook sayfasında ilçe başkan yardımcılarına teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, şunları söyledi. “ Vatandaşla aramızdaki teması dolaylı yollardan değil, hep kısa yoldan çözmeye çalıştık. Vatandaşlarımızla yüz yüze görüşmek, yüreklere dokunmak, vatandaşın derdiyle dertlenmek, sevincine ortak olmak bizim önceliğimizdir. İlçe Başkan yardımcılarım değerli yol arkadaşlarım Mesut Kılıçer ve Murat Dur öncülüğünde İsmetpaşa Mahallemizde esnaf ziyareti gerçekleştirilmiştir. Refah güneşinin doğuşuna öncülük eden tüm yol arkadaşlarıma, bu uğurda canla başla çalışan teşkilat mensuplarıma, Refah Güneşinin Doğuşunu müjdeleyen Halkımıza teşekkür ederiz” dedi.






























 
1000
icon
Yunus Akkose 29 Ağustos 2022 10:43

ismetpasa Cok Guzel Olumlu Calisma Yaptik ismetpada Yeniden Refah Diyor

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat