Yeniden Refah Güneşi Yürekleri Aydınlatıyor

Okunma: 4875
Sultangazi 6 Ekim 2022 18:33
Videoyu Aç Yeniden Refah Güneşi Yürekleri Aydınlatıyor
A
a

Yaklaşan genel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Yeniden Refah Partisi genelde Türkiye'de özelde ise Sultangazi'de yüreklerde ışık olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin dört bir tarafını dolaşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, aydınlık yarınlar için umut tohumları ekerken, Sultangazi’de yüreklerde iz bırakan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, gecesini gündüzüne katarak teşkilatıyla birlikte saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.


Her geçen gün halkın sevgisini biraz daha fazla kazanan, yüreklerde umut, gözlerde ışık, gönüllerde sevgi seline dönüşen Yeniden Refah Partisi 94 ruhunun temsilcisi olarak halkının umudu olmaya devam ediyor. Bu seçimler halkın umutlarının yeşerdiği, özlemlerin yeniden filizlendiği seçimler olacak. Yeniden Refah inancının engel tanımadığı, halkın özgür iradesinin tecelli edeceği bir seçim bekliyor.


Yeniden Refah Partisi iktidar yürüyüşünü emin adımlarla sürdürürken Türkiye genelinde yaptığı üye çalışımlarıyla zirvedeki yerini alırken, Sultangazi’de İlçe Başkanı Yasin Kul önderliğinde gerçekleşen üye çalışmaları İstanbul ilçeleri arasında birinciliği kimseye kaptırmıyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat