Yenide Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Kerbela şehitleri ve Hz. Hüseyin için lokma dağıttı

Okunma: 5299
Sultangazi 20 Ağustos 2022 23:59
Videoyu Aç Yenide Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Kerbela şehitleri ve Hz. Hüseyin için lokma dağıttı
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında Muharrem ayı dolayısıyla Kerbela şehitleri ve Hz. Hüseyin'i anmak için lokma dağıttı.

Kerbela'da katledilen şehitleri anmak için 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında hazır bulunan Yenide Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları Murat Dur, Mesut Alkan  Nurettin Cabbar, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Çınar ve Komisyon Bşkanları  kendi elleriyle vatandaşa lokma dağıttı. 



Lokma dağıtım programında konuşan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Seçim İşleri  Başkanı Mesut Alkan,  şöyle konuştu: “Muharrem ayında tüm vatandaşlarımızın yüreği Hz. Hüseyin adıyla ve Kerbela acısıyla yandığını söyledi. 



Mesut Alkan, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitlerinin bize öğrettiği en güzel şey Millet olarak içimizdeki her türlü kin ve nefretten arınarak kardeşliğin, barışın, huzurun ve birliğin timsali Hz. Hüseyin'e yakışır toplum olma yolunda, adımlar atmaktır. Bugün Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı olarak yapmak istediğimiz de budur. Kerbela şehitleri ve Hz. Hüseyin’i anmak ve anlamak buradan geçer ” dedi.




























 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat