Yenide Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Aynı Samimiyetle Haftalık Toplantısını Gerçekleştirdi

Okunma: 4623
Sultangazi 18 Ağustos 2022 02:14
Videoyu Aç Yenide Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Aynı Samimiyetle Haftalık Toplantısını Gerçekleştirdi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Yasin Kul Başkalığında haftalık olağan İlçe Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Yenide Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi. “2023’e girerken Yönetimimizle, Komisyonlarımızla ve Mahalle birimlerimizle Sultangazi’nin on beş Mahallesi’nde güçlü bir çalışma yaparak Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’a en güçlü desteği vereceğiz” dedi.



Kul, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Her geçen gün biraz daha seçim sürecine yaklaşıyoruz. Ancak teşkilatlarımız sanki yarın seçim varmış gibi güçlü bir şekilde çalışmaktadır. Tüm teşkilat mensuplarımız bilmelidir ki her geçe gün performansımızı biraz daha artırarak güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanacağız.  


Yeniden Refah Partisi olarak dersimize en iyi şekilde çalışmalıyız. Biliyoruz ki 2023 seçimi sadece bu dönemin değil gelecek nesillerin seçimidir. Bizlerde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın talimatları doğrultusunda seçim hazırlığımızı tüm hızıyla sürdürmeliyiz.


Sahada çalmadık kapı, girilmedik gönül, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Bu konuda tüm samimiyetimizi ortaya koyacağız. Sultangazi İlçe Teşkilatı olarak hazır olduğumuzu haykırmalıyız. Ben saha çalışmalarında üstün başarı gösteren fedakârca çalışarak hiçbir sorumlulukta kaçmayan siz değerli teşkilat mensuplarımı tebrik ediyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat