Yeni Katılımlarla Yeniden Refah Partisi Sultangazi'de Güçleniyor

Okunma: 3350
Sultangazi 3 Aralık 2021 02:20
Videoyu Aç Yeni Katılımlarla Yeniden Refah Partisi Sultangazi'de Güçleniyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sosyal medya Facebook hesabından yaptığı paylaşımda son günlerde partiye katılımların artığına dikkat çekerek " Sultangazi'de Refah Güneş'inin doğuşu yakın ve gönüllerde açmaya devam ediyor" dedi.



Türkiye genelinde olduğu gibi, Sultangazi’de de tek umudun Yeniden Refah Partisi olduğunu belirten, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Parti’sine son katılımla birlikte her geçen gün daha da güçlendiklerini açıkladı. Kul, gerek ilçe merkezimizde, gerekse ev ziyaretlerimizde temasta bulunduğumuz, yüreklerine dokunduğumuz onlarca insan partimize katılmasını sevinçle karşılıyoruz. “Biz kimseye iş garantisi üye yapmıyoruz. Kimseye kişisel menfaatleri doğrultusunda vaatlerde bulunmuyoruz” dedi. 



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığında yapılan sade bir törenle Yeniden Refah Partisi’ne katılanlara rozetleri İlçe Başkanı Yasin Kul Tarafından takıldı. Yeniden Refah Partisi rozeti takılan vatandaşlar, “ Bugünden itibaren Yeniden Refah Partisi’ne yaraşır dimdik bir duruş sergileyerek hizmetlerimize ve çalışmalarımıza Yeniden Refah Partisi çatısı altında devam edeceğiz” dediler.
 




1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat