Yasin Kul: Çalışarak ve Mücadele Ederek Sultangazi'ye Refah Gelecek

Okunma: 9866
Sultangazi 26 Ağustos 2022 01:50
Videoyu Aç Yasin Kul: Çalışarak ve Mücadele Ederek Sultangazi'ye Refah Gelecek
A
a

Sultangazi'yi karış karış gezerek refah inancını anlatan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve yol arkadaşları, " Çalışarak ve Mücadele ederek Sultangazi'ye Refah gelecek" dedi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve Kurmayları esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Her fırsatta esnaf ve halkla bir araya gelen Kul, “ Yüreklere dokunmadan gerçek refah kolay kolay gelmez” dedi.   



Sultangazi’nin bütün mahallelerinde vatandaşın öneri ve görüşlerini dinleyerek tek tek not alan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarını Sultangazi’ye ve partilerine yakışır hizmetlere dönüştürmek için aralıksız çalışıyor. Başkan Yasin Kul önderliğinde her gün farklı bir mahallede saha çalışması yapan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe teşkilatı İstanbul ilçeleri arasında en çok üye yapan teşkilat olma birinciliğini kimseye bırakmıyor.


Sultangazi’nin geleceğini ve ilçeye değer katacak hizmetleri vatandaşa anlatan Kul ve beraberindeki heyet, saha çalışmalarını Sultangazi Halkı’nın talep ve görüşleri doğrultusunda şekillendirdiklerini ifade ederek, “Tüm teşkilatlarımız ile birlikte Sultangazili vatandaşlarımızı dinliyor ve Sultangazi’nin güçlü geleceği adına hedeflerimize giden yolu belirliyoruz. Tüm Mahallelerimizde olduğu gibi halkımızın davamıza ve teşkilatlarımıza gösterdiği teveccüh bizleri bu yolda daha da güçlendiriyor. Sultangazi’ye hizmet etmenin gururu ve halkımızın verdiği destekten aldığımız güçle çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat