Yasin Kul: Refah Güneşinin Işıltısıyla Halkı Kucaklıyoruz

Okunma: 13835
Sultangazi 7 Eylül 2022 09:31
Videoyu Aç Yasin Kul:  Refah Güneşinin Işıltısıyla Halkı Kucaklıyoruz
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'un hızına kimse yetişemiyor. Gecesini gündüzüne katarak partisi için çalışan Kul'un tek hedefi Partisini iktidara taşımak.

Yol arkadaşları tarafından “Atom Karınca” lakabıyla anılan Başkan Yasin Kul, Sultangazi’de ayak basılmadık yer bırakmıyor. Gece gündüz demeden Cadde cadde, sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev ziyaretler gerçekleştiren kul, yüreklere dokunmaya devam ediyor.


Bütün teşkilatını yarın seçim olacakmış gibi harekete geçiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, saha çalışmalarıyla göz dolduruyor. İstanbul’da en çok üye yapan ilçeler sıralamasında büyük farkla önde giden Kul, Sultangazi’nin birçok noktasına üye stantları açtırarak Yeniden Refah Partisi’ni halkla buluşturuyor.


Girilmez denilen yerlere gönül rahatlığıyla giren Yasin Kul ve yol arkadaşları birçok tabuyu yerle bir etti. İktidar parolasıyla çalışmalarını her geçen gün biraz daha hızlandıran Başkan Kul, saha çalışmalarının kapsamını genişletti. Esnaf ziyaretleri, Pazar esnafı ziyaretlerine ev ziyaretlerini de ekledi. “ Biz Bize, Yüz Yüze” çalışmalarıyla halkı birinci ağızdan dinleyen Kul, çözüm önerilerini de bu kapsamda hayata geçiriyor.


Atom Karınca lakabına uygun olarak çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Halka dokunmadan, halkın sevgisi ve güvenini kazanmadan iktidar olunmaz. Bizim bütün gayretimiz ve çabamız halkımızın güvenini kazanmak. 94 Ruhunu yeniden canlandırmak Refah güneşinin ışıltısıyla halkı kucaklamak. Halkın tek kurtuluş yolunun Yeniden Refah iktidarıyla mümkün olabileceğini kavratmak” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat