Yasin Kul, "Gelecekten Asla Umudunu Kesmeyeceksin Aydınlık Yarınlar Seni Bekliyor"

Okunma: 6117
Sultangazi 9 Eylül 2022 00:34
Videoyu Aç Yasin Kul, "Gelecekten Asla Umudunu Kesmeyeceksin Aydınlık Yarınlar Seni Bekliyor"
A
a

"Tarihe bakın, İnancımıza sarılın, Milli görüşe sarılın" Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın tarihi sözlerini hatırlatarak çalışmalarını aralıksız devam ettiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, teşkilat mensuplarına moral ve motivasyon aşılamaya devam ediyor.

Sultangazi’nin On Beş Mahallesi Bizim İçin Aynı Değerdedir
 
Saha çalışmalarını ilçenin dört bir tarafında aralıksız devam ettiren Başkan Yasin Kul, girilemez denilen yerlere girerek en verimli çalışmalara imza atıyor. Halkın derdiyle dertlenen, halkın sevincine ve mutluluğuna ortak olan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Sultangazi’nin 15 Mahallelimizde sahada olmaya, gönüllere, yüreklere dokunmaya devam ediyoruz. Girilmeyen, ötekileştirilen, yok sayılan mahallelerimizde saha ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnafımızla ve halkımızla buluşuyoruz. Onların derdiyle dertleniyor sevincine ortak oluyoruz” dedi.
 
Yol Arkadaşlarım En Büyük Övgüyü Hak Ediyor
 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “Gönülleri fed etmeye geldik” parolasıyla çıktığımız bu ulvi yolda her daim desteğini bizden esirgemeyen, İlçe Başkan Yardımcılarıma, gençlik Kollarıma, Hanım Kollarıma, komisyon başkanları ve yönetimine, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime ve birlikte yol yürüdüğüm gönül dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah emeğimizi zayi etmesin. Allah bizlere güç kuvvet versin. Özverili çalışmalarından dolayı yol arkadaşlarım en büyük övgüyü hak ediyor. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.  
 
Aydınlık Yarınlara Birlikte Ulaşacağız
 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “Umudumuzu her geçen gün biraz daha büyüterek 94 ruhuyla yolumuzu aydınlatıyoruz. Erbakan’ca bir duruş sergileyerek aydınlık yarınlara birlikte ulaşacağız. Halkımızın içerisinde bulunduğu durumu doğu tahlil ederek çözüm önerilerimizi bu doğrultuda hayata geçiriyoruz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın yol göstericiliğinde iktidara yürüyoruz. Kurtuluş yakındır, derdi tasayı bir yana bırakacağımız günler geldi geliyor. Halkın gerçek kurtuluşu Yeniden Refahla gerçekleşecek” dedi.        
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat