Yarın Hep Birlikte Av. Abdurrahman Dursun'u Destekleme Zamanı

Okunma: 10247
Sultangazi 30 Mart 2024 20:37
Videoyu Aç Yarın Hep Birlikte Av. Abdurrahman Dursun'u Destekleme Zamanı
A
a

Sultangazi'nin kaderinin yeniden yazılacağı büyük gün yarın! Ve bu önemli dönemde, umudun ve kararlılığın temsilcisi olarak, Av. Abdurrahman Dursun, ilçenin geleceği için adım atıyor. Yarın sandık başına gidecek olan herkesin, Sultangazi'nin yaşanabilir bir ilçe olma hedefine destek olmak için tereddütsüz oylarını Av. Abdurrahman Dursun'a yönlendirmesi çağrısı yapıyoruz.

Beş altın yılı geride bırakan ve yeni dönem için tekrar aday olan Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi için bir umut ışığıdır. Geçmişte herkesi kucaklayan, ayrım yapmadan ve ötekileştirmeden çalışan Dursun, ilçede kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendirmiştir. Herkes için eşit hizmet anlayışıyla hareket eden Dursun, Sultangazi'nin her köşesine adaleti ve refahı taşımayı hedeflemektedir.
 
Yarın, hep birlikte Av. Abdurrahman Dursun'u yeniden ilçemizin başına getirerek, Sultangazi'nin geleceğine ışık tutma vaktidir. Siz de bu önemli dönemde, ilçemizin hizmet ve kalkınma yolculuğunda başkanlık edecek olan Dursun'a güvenin ve desteğinizi esirgemeyin. Çünkü Sultangazi'nin umudu, Av. Abdurrahman Dursun'dur!
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat