Yağmur ve Uçar Ailelerinin En Mutlu Günü

Okunma: 3221
Sultangazi 15 Ekim 2022 21:22
Videoyu Aç Yağmur ve Uçar Ailelerinin En Mutlu Günü
A
a

Hayatlarının en mutlu anlarından birini yaşayan Yağmur ve Uçar ailelerinin bu anlamlı gecesine katılan davetliler Ramazan Yağmur ve Aysun Uçar çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

Nota 2 Düğün Salonunda yapılan ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin bu mutlu gününe, sanat, spor ve siyaset dünyasının tanınan simalarının yanısıra, bürokratlar, kanaat önderleri, muhtelif meslek gruplarına mensup yöneticiler, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) başkan ve yöneticileri, de şahitlik etti.



Düğüne Bir Birinden Değerli Davetliler Katıldı

Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin,  Kahta Federasyon Başkanı Osman Arslan,  ASİAD Başkanı Mehmet Doğan, Adıyaman Gönüller Dernek Başkanı Nihat Yılancı, AKYAD Dernek Başkan Vekili Ahmet Süt,  Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş,  GERSOY-DER Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çimen,  Koçtepe Dernek Başkanı Ahmet Karakuş, Bersomik dernek başkanı Hakan Mamaş, Bersomik onursal Başkanı Fayik Kılıç, Drakso Dernek Başkanı Ahmet Alak,  Gigan Dernek Başkanı. Mustafa Öztürk,  Sutepe Dernek Başkanı Ahmet Baytemur,  İş adamı Ramazan Baykurt, Ömür İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı,  Kurt Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Kurt,  Adıyaman Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Baykurt, Kadırga muhtarı Murat Hakverdi, Esader Başkan Yardımcısı Üzeyir Oruç, Dumlu dernek başkanı. Hüseyin Kurkut, Kral Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Athan, İş Adamları Ramazan uçar, Ömer Yıldırım,  Mustafa Şahin, Mikail Karadağ, Gökhan Bayram, Mustafa Çetinkaya,  Bilal Tatar, Esentepe Adıyaman Spor Kulübü Başkanı Volkan Akçelik, İş adamı Mustafa Kızıl ve yerel basın yayın kuruluşlarının temsilcileri de, düğüne katılım sağlayarak, bu mutlu gecenin tanıklarından oldular.


 
Adıyamanlı Sanatçılar Düğüne Renk Kattı

Gelin ve damadın adeta takı yağmuruna tutulduğu gecede, tanınmış ve sevilen sanatçılar, en güzel eserlerini seslendirdiler. Sanatçılar gün boyunca seslendirdiği parçalarla düğüne renk katarken, müzik ziyafetine tanık olan davetliler Kürtçe ve Türkçe parçalara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar.


Bu arada damat ve gelinin arkadaşları da düğüne katılarak, arkadaşlarının bu anlamlı gününe tanıklık etmenin mutluluk ve heyecanını yaşadılar. Sık sık sahneye çıkan damat ve gelinin arkadaşları, söylenen parçalarla coştular.



Oscar Melih Davetlilere Teşekkür Etti

Damadın ağabeyi Basın mensubu Oscar “Uzaktan yakından gelen kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine, İş ve sanat dünyasının önemli isimlerine, Spor Kulübü yöneticilerine, seslendirdikleri bir birinden güzel parçalarla düğüne renk katan ses sanatçılarına, basın emekçilerine, akraba, dost ve düğün salonu çalışanlarına çok teşekkür ettiğini söyledi.












































 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat