Ümit Doğan, Halkının Hizmetinde

Okunma: 5056
Sultangazi 8 Temmuz 2021 23:35
Videoyu Aç Ümit Doğan, Halkının Hizmetinde
A
a

Muhtar seçildiği günden bugüne Gazi Mahallesi halkıyla omuz omuza olan, halkının derdini sorununu dinlemekten koltuğunda oturma fırsatı bulamayan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Koronavirüs sürecinde vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için kapı kapı dolaştı. Mahallenin sorunlarını yakından takip eden Muhtar Doğan, çözüm yolları bulmak için bütün kapıları aşındırdı.

Gazi Mahallesi’nin Sorunlarını Birinci Ağızdan Dile Getirdi

Muhtar Ümit Doğan, İBB'nin iştiraklerini ziyaret ederek, birinci ağızdan sorunlarını genel müdürlere anlatma fırsatı buldu. İETT otobüs seferlerinden, yeni hatların kazanımına kadar birçok konuda Gazi Mahallesinin sıkıntılarını çözen Muhtar Doğan, pandemi sürecinde vatandaşına yüzbinlerce maske dağıtarak halkın gönlünde taht kurdu.

Doğan, İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Sahip Çıktı

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, mahallesinde ihtiyaç sahibi kimse kalmaması için çalışmalar başlattı. Yaptığı çalışmalarla ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesine, Kaymakamlığa ve ilçe belediyesine bildirerek yardım almalarına vesile oldu. “Bizler vatandaşımızın hizmetkârıyız gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz”. Diyerek bir saniye boş durmayarak kimsesizin kimsesi olmaya devam etti.

Muhtar Ümit Doğan Sokak Canlılarını Unutmadı

“ Tabi sokağa çıkma yasağı olmasıyla beraber birçok sokak canlısı aç kaldı. Birçok esnafımız sokak canlılarını besliyordu. Haliyle dükkânlar kapanınca kediler ve köpekler dükkân önlerinde bekler oldular. Biz de bu durumun farkına vararak, Gazi Mahallesi sınırları içerisinde yaşayan sokak canlılarını beslemeye başladık. Kent ormanında başıboş gezen kedi ve köpeklerin beslemesi için gerekli çalışmaları yürüttük. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ettik”

Mülki ve İdari Amirler Tarafından Takdirle Karşılandı

Gazi Mahallesine yakışır bir muhtar olmanın yanında.  Halkının sevincine, üzüntüsüne ortak olan, onların dertleriyle dertlenen, sevinçleriyle neşelenen bir muhtar olmayı tercih eden Ümit Doğan, İlçenin mülki ve idari amirleri tarafından takdirle karşılanan bir muhtardır. Pandemi sürecindeki çalışmaları herkes ve her kesim tarafından övgüyle söz edilmektedir.
 
 
 
 
 
1000
icon
Necla şimşek 1 Aralık 2021 21:51

Gazi mah. Muhtarı Sn. ÜMİT DOĞAN beye mahalleli ile iletişimi ve sorunları ile ilgilenmesinden dolayı teşekkür ederim. Başarılar diliyorum. Saygılarımla.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat