Turnuvasının Şampiyonu Asistan İş Güvenliği

Okunma: 909
Sultangazi 29 Mayıs 2016 22:56
Videoyu Aç Turnuvasının Şampiyonu Asistan İş Güvenliği
A
a

Nota Düğün Salonlarının 7’cisini düzenlediği şirketler arası Futbol turnuvasının bu yılki şampiyonu Asistan İş Güvenliği oldu.

Nota Düğün Salonu Renklerin Kardeşliği Turnuvasını Düzenledi


Nota Düğün Salonlarının ‘Renklerin Kardeşliği’ sloganıyla her yıl düzenlediği ve Sultangazi’de bulunan Şirketlerin katıldığı “ Şirketler arası Futbol turnuvası bu yılda büyük bir mücadeleye sahne oldu. İş dışında sosyal ortamda birlik, beraberlik ve bütünlük sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvada 30 takım mücadele etti.


Turnuvaya Önemli İsimler Şahitlik etti


Arena Tesisleri’nde gerçekleşen final maçına Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Altan, Selma Akın Patır,  50. Yıl Mahalle Muhtarı Lütfi Bayram, Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Altınser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, AK Parti Kurucu Meclis Üyesi Bilal Biricik ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kıran Kırana Bir Mücadele


Kıyasıya mücadelenin yanında dostluk ve kardeşlik örnekleri sergilenen turnuvada mutlu sona ulaşan takım Asistan İş Güvenliği oldu. Turnuvanın vaaz geçilmez ekiplerinden Yuvam Mobilya geçen yılların şampiyonluk deneyimleriyle sahaya emin çıktı. Maçın ilk golünü rakip filelerle buluşturunca sevinç çığlıkları sahayı inletti. İş Güvenliği beraberlik golünü atınca bir an olsun toparlandı ama, Yuvam mobilya peş peşe bulduğu gollerle maçın bitimine 10 dakika kala 3-1 öne geçti. Ne olduysa bu dakikalardan sonra oldu. Ölü toprağını üzerinde atan Asistan İş Güvenliği takımı bitime saniyeler kala beraberliği yakaladı. Kıran kırana geçen maç 3-3 beraberlikle bitti. Penaltı atışlarında ilk penaltıyı Asistan İş Güvenliği kulandı ve direği sallayınca futbolcular bir kez daha yıkıldı. Yuvam Mobilya takımı 2 penaltıyı kaçırınca gülen taraf Asistan İş Güvenliği oldu.



Kaymakam ve İlçe Başkanı Kupayı Verdi


Kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşayan Asistan İş Güvenliği Futbolcuları madalya ve kupalarını Kaymakam Ali Uslanmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’nın elinden aldı. Kupayı kazanan Asistan İş Güvenliği Futbolcuların sevinci görülmeye değerdi.


Bor Bu Turnuvanın Amacı Tanışmak ve Kaynaşmak


Sultangazi’ye hizmet eden İstihdam sağlayan Şirketler ve bu şirketlerde çalışan elemanların bir birini tanımasının gerektiğine inandıklarını dile getiren Turnuvayı tertipleyen Nota Düğün Salonları Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Bor, “ Amacımız farklı şirketlerde çalışan arkadaşlarımızın tanışıp, kaynaşması ve centilmence mücadele ederek spor yapmaları. Bizlere bir birinden heyecanlı mücadeleler izleten tüm takımları gönülden tebrik ediyorum. 7 Yıldır Şirketler arası futbol turnuvasını başarıyla yürütüyoruz. Turnuvada mücadele eden takımlarımızın tamamı Sultangazi’de faaliyet yürütüyor. Bu şirketler iş için birbirleriyle sürekli iletişim halinde oluyor. Bu iletişimi daha da kuvvetlendirmek ve birlik beraberlik duygusunu aşılamak için her yıl bu turnuvayı düzenliyoruz. Kupayı Kazanan Asistan İş Güvenliği Futbolcularını ve yönetim kadrosunu kutluyor, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


Bitlis Yöresinin Halk Oyunları Beğeniyle İzlendi


Murat Temizbaş yönetiminde yetişen Bitlis yöresine ait halk oyunları ekibi güzel bir gösteri sundu. Bir birinden güzel oyunlar sergileyen ekip izleyenlerden tam not aldı.   


 














































 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat