Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve Beraberindeki Heyet AK Parti İl Başkanını Ziyaret Etti

Okunma: 4726
Sultangazi 4 Ekim 2022 20:03
Videoyu Aç Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve Beraberindeki Heyet AK Parti İl Başkanını Ziyaret Etti
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve beraberindeki heyet AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sivil toplum kuruluşlarının durumu ve işlevi masaya yatırıldı. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi TÜRDEF’in faaliyetleri konusunda bilgilendirdi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindeki AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini, en kısa zamanda Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkezi’ni ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat