TÜRDEF Genel Başkan Mevlüt Kandemir'den Yeni Yıl Mesajı

Okunma: 1492
Sultangazi 28 Aralık 2022 12:19
Videoyu Aç TÜRDEF Genel Başkan Mevlüt Kandemir'den Yeni Yıl Mesajı
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Mevlüt Kandemir, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, " 2022 yılını değerlendirirken 2023 yılının daha verimli geçmesi için nelerin yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Mevlüt Kandemir, “Yeni yıl demek, yeni bir başlangıç, yeni bir umut ve umutları yeşertmek için çok çalışmak, daha güzel bir yıl, daha mutlu, daha huzurlu bir gelecek için çok büyük sorumluluk üstlenmek demektir” dedi.

Genel Başkan Mevlüt Kandemir mesajında şunları dile getirdi, “2022 yılı sona ererken, ülkemiz daha huzurlu ve refahlı yarınlara ulaşılması konusunda ümitlerimizi daha da artırarak geleceği karşılıyoruz. Daha güzel gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, yeni girişim ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2023 yılında da gücümüzü, zamanımızı en iyi şekilde kullanarak Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’i her alanda daha da geliştirmek önceliğimiz olacaktır. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak için Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’in çatısı altında bir araya gelmeye devam edeceğiz. 

Bu duygularla 2023 yılının birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde geçmesi ve ülkemizin kalkınma çabasına hız ve başarı getirmesi temennisi ile tüm vatandaşlarımın yeni yılını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.
 
Mevlüt Kandemir
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat