TÜRDEF GENEL BAŞKAN MEVLÜT KANDEMİR BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Okunma: 8638
Sultangazi 19 Ağustos 2022 01:24
Videoyu Aç  TÜRDEF  GENEL BAŞKAN MEVLÜT KANDEMİR BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Mevlüt Kandemir Başkanlığında Esen Bahçe'de toplandı.

Görevini Layıkıyla Yapmayan Her Kim Olursa Olsun Gözünün Yaşına Bakılmayacak 

17 ayrı gündem maddesinin ele alındığı toplantıda radikal kararlar alındı. Kararlar arasında göze çarpan en önemli madde “görevini layıkıyla yerine getirmeyen her kim olursa olsun Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) ile ilişiği kesilecek” maddesi oldu.



Bir Eylül Her Şeyin Başlangıcı Olacak

Yaz tatili nedeniyle köyde ve tatilde olan yönetim kurulu üyelerinin dönüşüyle birlikte çalışmalar hız kazanacak. Gençlik Kolları, Kadın Kolları yeni takviyelerle gerçek kimliğine kavuşacak. İl ilçe ve bölge başkanları rutin çalışmalar yerine rapor ve sunum çalışmalarıyla yaptıkları çalışmaları genel merkeze iletecek.



Kimlik Kartları ve Araç Kartları Yenilenecek

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) kimlik ve araç kartları en son teknoloji ürünü olarak yeniden düzenlenecek. Kimlikler üzerinde bulunan kare kodu okutulduğunda Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) resmi internet sitesine bağlanacak. Aksi takdirde kimlik geçersiz sayılacak.  Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’ten ayrılan kim olursa olsun kimlik kartını ve araç kartını Federasyona iade edecek.



Geleneksel Hale Gelen Aşure Programı Yapılacak

Her yıl olduğu gibi bu yılda Muharrem ayı dolayısıyla Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) ailesi olarak Perşembe günü İstanbul’un mülki, idari amirleri ve Siyasi Parti temsilcilerinin de davet edildiği Aşure programı yapılacak. 



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Ülkenin Teminatıdır

Türkiye’nin 81 ilinde yüzlerce ilçesinde ve yurt dışında örgütlenen Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) yaklaşan 2023 seçimleri dolayısıyla siyasi partilerin uğrak noktası olacak. Dün olduğu gibi bugün de herkese ve her kesime eşit mesafede olduğumuzun altını çizmek istiyoruz. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan 84 Milyonu kucaklayan sivil toplum kuruluşudur. Bundan dolayı hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz.



Biz Vatandaşa Hizmet İçin Yola Çıktık

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu hiçbir koşulda elden bırakmayacaktır. Haksızlık kimden ve nereden gelirse gelsin karşı durmayı kendine ilke edinmiştir. Mazlumun yanında, zamlımın karşısında durmak olmazsa olmazımızdır. Üyelerimiz arasında saygıya, sevgiye dayalı bir birliktelik vardır. Kardeşlik hukuku bizim ana temamızdır.
Bu ve buna benzer çokça gündem maddesinin masaya yatırıldığı olağan toplantı yaz ayı olmasına rağmen iyi bir katılımla gerçekleşti. Genel Başkan Mevlüt Kandemir’in toplantımız hayırlara vesile olsun temennileriyle sonlandırıldı.    
 
 
 


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat