Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Haydar Polat'tan Mesaj Var

Okunma: 3431
Sultangazi 17 Kasım 2023 00:54
Videoyu Aç Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Haydar Polat'tan Mesaj Var
A
a

İki dönemdir Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanlığı ve Esentepe Mahalle Muhtarlığı görevini layıkıyla yerine getiren, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi ve her kesimi eşit derecede kucaklayan Haydar Polat, bir dönem daha muhtar olabilmek için kolları sıvadı.

Esentepe halkının ve sivil toplum kuruluşların teveccühünü ve desteğini arkasına alan, Kürt, Türk, Alevi, Sunni, Laz ve Çerkez ayrımı yapmadan herkesin yardımına koşan Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, bir yazı kaleme alarak muhtar adaylığını kamuoyuyla paylaştı. Muhtar Haydar Polat’ın sosyal medya hesabından attığı paylaşımı olduğu gibi yayınlıyoruz.  


 
ÇOK KIYMETLİ ESENTEPE SAKİNLERİ:
 
SAYGI DEĞER HEMŞERİLERIM.
 
Uzun yıllardır Esentepe'de ikamet eden bir hemşeriniz bir kardeşiniz olarak, biraderinizin bana yüklemiş olduğu sorumluluğun gereği 2 dönemdir muhtarlık görevini yapmaktayım. Yola çıktığım günden bugüne siz değerli Esentepe sakinlerinin haklarını her platformda dile getirmeye çalıştım, zaman zaman sosyal medya trollerinin saldırısına maruz kaldım ama diz çökmedim, boyun eğmedim, biat etmedim. İşte böylesi kaotik bir ortamda ikinci dönemin sonlarına yaklaşırken bütün farklılıkları renkleri bir arada taşıyan kasırganın, selin, Tufan’ın ortasında ayakta kalmış Nuh'un Gemisi gibi Bu gemi şimdi yeryüzünün bütün renklerini bağrımda taşıyan yolcuları ile birlikte yeni bir dönemin başlangıcı için hazırlanıyoruz. İki dönem yolculuk çok çetin geçti. Zaman zaman ağır darbeler aldık. Oysa inandığımız tek şey vardı merkezinde sevgisi olmayan bir hayatın anlamı da yoktur bizim için dedik işimize olan Sevgimizi büyük bir özveriyle mahallemizin her Cadde sokağına yansıttık. Bu duygu düşüncelerle tüm Esentepe hemşerilerimi saygıyla hürmetle selamlıyorum. Yeni bir dönemin başlangıcı için hep birlikte alana çıkıyoruz.
Tüm İstanbul muhtarlar Federasyonu başkan yardımcısı
Sultangazi muhtarlar dernek başkanı
Esentepe Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı
Haydar Polat
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat