Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Aralıksız Çalışıyor

Okunma: 15443
Sultangazi 17 Aralık 2021 15:21
Videoyu Aç Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Aralıksız Çalışıyor
A
a

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Genel Başkanı Selami Aykut, " Sorumluluk bölgemiz olan İstanbul sınırları içerisindeki tüm muhtarlarımız halkımızın rahat etmesi için gece gündüz demeden çalıştığını ifade" etti.

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) olarak sık sık muhtar kardeşlerimizi ziyaret ederek yaşanabilecek sorunlara çözüm önerileri sunuyoruz. Hasta ve değişik nedenlerle görevi başında olmayan muhtarlarımızı bulundukları yerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biz kocaman bir aileyiz. Birimizin derdi sorunu aslında hepimizin ortak sorunudur. Sorunların çözümü de ortak mücadeleyle mümkündür. Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Genel Başkanlığının gayret ve çabaları bu yöndedir” dedi.


 
Hepimizin ortak görevi vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında mutlu yaşamalarına katkı sunmaktır. Muhtarlık makamı hizmet kapısıdır. Devletle vatandaş arasında bir köprüdür. Vatandaşın derdini sorununu üst mercilere ulaştırma çözüm bulma makamıdır. Bunun için bu makam çok kutsaldır. Bu görevin hakkını vermek vatandaşın gönlünü yüreğini kazanmak çok önemlidir. Tüm muhtar kardeşlerimin bunun bilincinde olduklarını biliyorum” dedi.


 
Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Genel Başkanı Selami Aykut, konuşmasını şöyle sürdürdü. ”Bugüne kadar muhtarlık görevini layıkıyla yaparak Ahirete intikal etmiş değerli muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine baş sağlığı ve sabır, hasta olan şifa bekleyen değerli muhtarlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, görevi başında vatandaşa hizmet etmek için kolları sıvamış, gece gündüz demeden çalışan muhtarlarıma kolaylıklar diliyorum. Muhtar kardeşlerimiz çok ulvi bir görevi yaptığımızı unutmamalarını tavsiye ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
 
İyi kötü anılarla dolu bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz. Yeni yılın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor. Bütün muhtarlarımızın yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.
 
Selami Aykut,
Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Genel Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat