Tüm Canbeylerde Geleneksel Kahvaltı Programına Devam Etti

Okunma: 2729
Sultangazi 16 Ekim 2022 14:45
Videoyu Aç Tüm Canbeylerde Geleneksel Kahvaltı Programına Devam Etti
A
a

Tüm Canbeyler Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'un organize ettiği, Geleneksel Canbeyler Kahvaltısı 16. 10. 2022 Pazar günü yapıldı.

Sultangazi’de yaşayan Tüm Canbeyleri temsil ve birlikteliği amacıyla çalışmalarını yürüten Tüm Canbeyliler Derneği hemşerilerini kahvaltı programında ağırlamaya devam ediyor. Dernek merkezinde gerçekleşen kahvaltı programı muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Dernek lokalini hınca hınç dolduran Dernek üyeleri bir arada olmanın tadını çıkardı.



Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Tüm Canbeyler Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş üyelerine şöyle seslendi. “ Kurulduğumuz günden bu yana onurlu duruşumuzdan, Canbeyli sevdamızda taviz vermedik. Hemşerilerimizin refahı ve mutluluğu için çalıştık. Hemşerilerimizin sevincine de üzüntüsüne de hep ortak olduk. Kimseye ekonomik durumu nedeniyle imtiyazlı davranmadık. Hemşerilerimizin düğününe, nişanına cenazesine ve taziyesine eksiksiz katıldık. Hemşerilerimizin her derdine her sorununa koştuk. Koşmaya da devam edeceğiz. Bu tür kahvaltı ve organizasyonlar birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Kahvaltı programımızın sponsorlarına, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.    




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat