Tüm Canbeyler Derneği Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Okunma: 4402
Sultangazi 26 Kasım 2023 21:53
Videoyu Aç Tüm Canbeyler Derneği Kahvaltıda Bir Araya Geldi
A
a

Adıyaman ve çevre illerinin en köklü sivil toplum kuruluşu Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, yönetim kurulu üyeleri ve Dernek üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, kahvaltı programında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kurulduğu günden bu yana büyük projelere imza atarak sivil toplum kuruluşu olmanın gereklerini en iyi bir şekilde yerine getiren Tüm Canbeyler Derneği, bundan sonrada aynı heyecanla hemşerilerine hizmet etmeye devam edecektir.



Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş kahvaltı programında yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Biz sivil toplum kuruluşu olarak siyaset üstü bir kurumuz. Bizim esas görevimiz hemşerilerimize en güzel şekilde hizmet etmektir. Elbette içerimizden birileri farklı siyasi partilerden aday adaylıklarını açıklayabilirler. Muhtar adayı olabilirler. Biz her türlü siyasi düşünceye saygı göstermek zorundayız. Hemşerilerimizi desteklemek te bizim asli görevimizdir. İçimizde muhtar adaylarımız var. Bu arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar dilerim. Gönül isterdi ki her mahallede birkaç tane değil tek adayla seçime gidilsin. Eminim ki tek adayla gidilirse Adıyamanlı olarak seçimi kazanırız” dedi.



50. Yıl Mahalle Muhtar Adayı Ramazan Kızıl yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Sevgili hemşerilerim ben çok uzun zamandan beri Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde ikamet ediyorum. İlk dönemler işçi olarak çalıştım, daha sonra RAMTEKS adlı kendi firmamı kurdum. Bir hemşerimiz bir yerden aday olduğunda mutlaka unu tanımak için çevreden bir araştırma yapmak gerekir. Bir hemşeriniz olarak şunu çok rahatlıkla ifade etmek isterim ki beni sadece 50. Yıl Mahallesinden değil. Sultangazi’nin dört bir tarafından sorabilirsiniz. Benim anlım ak, başım diktir. Bugüne kadar ne ben kimseye bir yanlış yaptım, nede bir başkası bana yanlış yapmıştır. Allah’ın izniyle bu Mahallede her kesimden oy alarak muhtar seçileceğimi umut ediyorum. Şimdiden desteklerinize talibim” dedi.


 
 
 
 
1000
icon
Ramazan Sezerka 26 Kasım 2023 22:54

Bütün adıyamanlı hemşehrilerim,e başarılar diliyorum

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat