Teşkilat Mensupları, Belediye Başkan Adaylarına Destek İçin Kapı Kapı Dolaşıyor

Okunma: 50780
Sultangazi 19 Şubat 2024 04:09
Videoyu Aç Teşkilat Mensupları, Belediye Başkan Adaylarına Destek İçin Kapı Kapı Dolaşıyor
A
a

İlçemizde seçim atmosferi iyiden iyiye ısınırken, belediye başkan adaylarına destek amacıyla mahallelerde yoğun bir aktivite gözleniyor. Son olarak, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum için bir araya gelen teşkilat mensupları, mahalle sakinlerini kapı kapı dolaşarak projelerini tanıttı ve destek istedi.

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un liderliğindeki ekip, halkın nabzını tutarak onların talep ve beklentilerini doğrudan dinliyor. Dursun, yaptığı açıklamada, "Halkımızın sorunlarına kulak vermek ve çözüm üretmek için buradayız. Mahalle mahalle dolaşarak insanlarımızla buluşmak, onların taleplerini anlamak bizim için son derece önemli. Bu destek, bizlere güç veriyor ve daha iyi bir şehir için birlikte çalışma azmimizi pekiştiriyor" dedi.


 
Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, şehrin dört bir yanında yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor ve projelerini anlatıyor. Kurum, "İstanbul'un her köşesine eşit hizmet götürmek, şehri çağdaş bir görünüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Ancak bu hedefe ulaşmak için sizlerin desteği şart. Birlikte, daha güçlü ve daha yaşanabilir bir İstanbul inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.


 
Teşkilatın, belediye başkan adaylarına destek için yoğun çaba harcadığı görülüyor. Vatandaşlar da bu çabalara olumlu yanıt vererek, seçim sürecinde adaylara desteklerini esirgemiyor.


 
Seçimlere sayılı günler kala, mahalle ziyaretlerinin ve vatandaşlarla buluşmaların devam edeceği belirtiliyor. Belediye başkan adayları, halkın nabzını tutarak şehrin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurguluyor.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat