Suzan Dağlar Civan'dan Hüseyin Yılmaz'a Taziye Ziyaretti

Okunma: 6202
Sultangazi 24 Şubat 2022 19:43
Videoyu Aç Suzan Dağlar Civan'dan Hüseyin Yılmaz'a Taziye Ziyaretti
A
a

Bir önceki dönem AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden AK Parti Sultangazi Sağlık Komisiyon Başkanı, ES-ER DENTAL LAB. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz'ın kayınpederi için taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hüseyin Yılmaz’ın kayınpederi için Yılmaz’ı çalışma ofisinde ziyaret ederek taziyelerini iletti. Hüseyin Yılmaz’a baş sağlığı ve sabır dileyen Civan, Merhuma Allah’tan rahmet diledi.



Suzan Dağlar Civan, taziye ziyaretinde şunları söyledi. “Öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin. Sizlere baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi.



AK Parti Sultangazi Sağlık Komisiyon Başkanı, ES-ER DENTAL LAB. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ Değerli ilçe başkanımızı bu acılı günümüzde yanımızda görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Acımız bir nebzede olsa hafifledi. İlçe Başkanım Suzan Dağlar Civan’a sonsuz teşekkür ederim” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat