Suzan Dağlar Civan Ciğerimsinde

Okunma: 615
Sultangazi 24 Haziran 2016 17:10
A
a

Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi’nin en nezih mekânlarından biri olan Ciğerimsin Kebap ve ciğer salonunu ziyaret etti.

Ciğerimsin kebap ve ciğer salonu Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Durmuş, Civan’ı kapıda karşıladı. Civan, Ramazan ayının Tüm Müslümanlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları dile getirdi.
“ Biz Canbeyler Derneği olarak bu güne kadar Sultangazi’nin yaşanılır bir ilçe olması için elimizden gelen gayret ve çabayı gösterdik. Mümkün olduğunca bu ilçede siyasi ve kültürel aktivitelere önem verdik. Yaşama tek yönlü değil geniş perspektifle baktık. Gerek yönetim Kurulu Üyelerimiz, gerekse dernek üyelerimizle sık sık istişareler yaparak neler yapabileceğimizi tartıştık.
Sultangazi’de önemli bir kurumun yöneticileri olarak halkımızın dertleriyle dertlendik, sevinçlerine ortak olduk. Tüm çaba ve gayretlerimiz, Adıyamanlıların doyduğu yer olan Sultangazi’de güzel şeyleri yakalayabilmektir. Siz büyüklerimizin bizleri ziyaret etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sizlere sonsuz teşekkür ederim” dedi.  
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat