Sürügüden Köy Derneğinde Bayramlaşma

Okunma: 727
Sultangazi 14 Eylül 2016 18:25
Videoyu Aç Sürügüden Köy Derneğinde Bayramlaşma
A
a

Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Kurban bayramının 3. Günü dernek binasında bayramlaştılar.

Dernek üyelerinin katıldığı bayramlaşma programında, Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yarcan Tan, Dernek binasına bayramlaşmak için gelen konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için koştururken, bir taraftan da bayramı bayram lezzetinde yaşamak için birlik ve beraberlik içinde bayram çikolataları, tatlıları ikram edildi, tavşankanı çaylar yudumlanarak içildi.

Şehit haberleri nedeniyle Kurban Bayramını içleri buruk olarak kutladıklarını söyleyen Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yarcan Tan, “Bayramlarımız bizi biz yapan unsurlardan biridir. Çok zengin gelenek ve görenek kültürümüz var. Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak gelenek ve göreneklerimizi, dini bayramlarımızı layığı ile yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bu gün burada dernek üyesi arkadaşlarımla birlikte toplandık ve bayramlaştık ama kalplerimizin bir köşesi buruk olarak kaldı. Dernek binamızda üyelerimiz ile birlikte dostluğumuzu, sevgimizi, acımızı, hüznümüzü, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı hep birlikte paylaşıyoruz ve yaşıyoruz” dedi. 








1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat