Suriye Türkmenler Dernek Başkanı Hasan Recep Yasin Kul'u Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 5820
Sultangazi 3 Eylül 2022 21:32
Videoyu Aç Suriye Türkmenler Dernek Başkanı Hasan Recep Yasin Kul'u Makamında Ziyaret Etti
A
a

Merkezi Sultangazi İlçesi İsmetpaşa Mahallesinde bulunan Suriye Türkmen Dernek Başkanı Hasan Recep, Hoca Muhammet Cımo ve beraberindeki heyet Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'u makamında ziyaret etti.

Suriye ve Sultangazi ile ilgili çeşitli konuların istişare edildiği görüşmede Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, konuklarına ikramlarda bulundu. Suriye Türkmen Dernek Başkanı Hasan Recep, Suriye Türkmenleri ile ilgili yapmış oldukları çalışmaları anlattı. Sivil Toplum Kuruluşlarından ve Siyasi Partilerden destek beklediklerini sözlerine ekledi. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Yasin Kul’a ve yönetimine teşekkür etti.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, ziyarette duyduğu memnuiyeti dile getirerek şuaları söyledi. “ Biz kadim bir milletiz. Zorda kalan, dara düşen din kardeşlerimize her zaman kucak açmasını bilen bir milletiz. Komşumuz Suriye’de yaşanan iç savaş sonrası ülkemize sığınmak zorunda kalan komşularımıza sahip çıkmak, onları koruyup kollamak bizim insanlık görevimizdir. Bugünkü ziyaretten dolayı Suriye Türkmen Dernek Başkanı Hasan Recep, Hoca Muhammet Cımo ve beraberindeki heyete sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.   






 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat