Sultanşehir Futbol Kulübünde Hazırlıklar Tamam

Okunma: 16354
Sultangazi 28 Ağustos 2022 16:22
Videoyu Aç Sultanşehir Futbol Kulübünde Hazırlıklar Tamam
A
a

Sezonun flaş ekiplerinden biri olması beklenen Sultanşehir Futbol Kulübü basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kadınlara büyük önem veren Sultanşehir Futbol Kulübü Başkanı Erkan Oğuz, " Kadınların elinin değdiği her şey güzelleşir " dedi.




Futbola Kadın Eli Değecek  

Sultannşehir Futbol Kulüp Başkanı Erkan Oğuz, Sezon öncesi basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu açıklayan Oğuz, “her şeyimizle lige hazırız” dedi. Hayatın her alanında kadınların önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Erkan Oğuz, gerek iş hayatında gerekse futbol yaşamında kadınların daha fazla yer almasıyla gelişebilir. Bu nedenleri göz önüne alarak altyapı sorumluluğunu Mehtap Saymaz’a, İdari işler Başkanlığını Bedia Yıldız'a teslim ederek ilkleri başarmanın haklı gururunu yaşadık. Bu nedenle kadınlarımızı elinin hamuruyla erkek işine karıştırmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki, kadınlar her işi başarabilir ve kadınların elinin değdiği her şey güzelleşir" dedi.


 
Sahamız Yok Lokalimiz Yok Başarılarımız Var

2022 – 2023 Futbol sezonu hedeflerini de açıklayan Kulüp Başkanı Erkan Oğuz, Bilindiği üzere 2012 yılında kurulan kulübümüz birçok olumsuzluğa rağmen bugüne kadar ayakta durmayı başardı. 10 yıllık bir kulüp düşünün lokaliniz yok, sahanız yok, antrenman ve maçlarınızı başkasının evinde yapıyorsunuz. Yani başkasının evinde misafirsin. Başkalarının evinde seviniyorsun, başkalarının evinde üzülüp gözyaşı döküyorsun. Bütün bunlara rağmen muhteşem şampiyonluklar yaşıyorsun. Bu sezon yeni başarıları yakalama uğraşı içerisindeyiz. Yeni yönetimimiz futbolcularımız ve teknik kadromuz buna hazır.


 
Bu İlçede Yakalanan Har Başarı Bizim İçin Değerlidir

Sultangazi’de faal olan 15 kulüp arasında başarılarıyla ilk beşe giren Sultanşehir spor kulübünün başarıları bununla sınırlı değil. Türkiye Futbol Federasyonu TFF U11 den U18’e kadar tüm kategorilerde mücadele eden kulüp yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Bu ilçede yakalanan her başarı bizim için çok değerlidir ve önemsiyoruz.


 
Sultanşehir Kulübü Ana Sponsoru Yavuz Selim Avcı’ya Teşekkür

Kulübümüze maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Yavuz Selim Avcı'da Kulübümüzün müdürlüğünü yapıyor gençler ile yakından ilgili hem sağlık hem de eğitim için destek oluyor. Hiçbir başarının tesadüfü olmadığını bizlere bir kez daha göstermiş oluyor.

 
 
İnşallah Çok Yakında Kendi Tesislerimize Kavuşuruz

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile yaptığımız görüşmeler sonrasında kulübümüze bir yer tahsis edeceği sözünü aldık. Şu an inşaat halinde olan bu yer inşallah en kısa zamanda bitirilerek tarafımıza teslim edilir. Böylelikle özlem ve hasretimiz son bulmuş olur. Artık sevincimizi de, üzüntümüzü de evimizde yaşar dostlarımızla paylaşırız” dedi.


 
Bal Liginde Mücadele Eden Kulüplerimize Başarılar Dilerim

Yıllardır Bal Liginde mücadele eden Sultangazi Spor ve Gazi Mahallesi Spor Kulüplerimizi tebrik eder 2022 – 2023 Futbol sezonunda başarılar dilerim” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat