Sultangazispor Zirveye Koşuyor

Okunma: 1674
Sultangazi 10 Ekim 2016 04:17
Videoyu Aç Sultangazispor Zirveye Koşuyor
A
a

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Sultangazispor Bayrampaşa Tunasporu ile karşı karşıya geldi. Bayrampaşa Belediye Stadında ilk yarısı beraberlikle tamamlanan maçta Sultangazispor ikinci yarıda peş peşe bulduğu gollerle maçı 6 – 0 gibi net bir skorla kazandı.

Bayrampaşa Belediye stadında oynanan karşılaşma da ev sahibi Bayrampaşa Tunaspor etkili başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Sultangazisporun kalesine etkili ataklarla yüklenen Tunaspor Sultangazisporun tecrübeli kalecisi İlkay’ı geçemeyince sonuca ulaşamadı.


 
İlk yarının son dakikalarında taktiksel değişiklikler yapan, tecrübeli antrenör Alaeddin Çepeloğlu Fatih’in yerine Onur Güdül’ü aldı. Maçın ilk yarısında biraz daha atak oynayan taraf Sultangazispor olmasına rağmen istenilen golü bulamayınca maçın ilk 45 dakikası 0-0 tamamlandı.
 
Maçın ilk yarısının sonlarına doğru Bayrampaşa Belediye stadına giriş yapan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, yüzlerce taraftar tarafından tezahüratlarla karşılandı. “ En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla karşılanan Altunay, taraftarı selamlayarak şeref türbinindeki yerine geçti.


 
İkinci yarıya farklı bir görüntüyle çıkan Sultangazispor maçın 49. dakikasında Onur Güdül’ün ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golle beraber sahanın ve maçın hakimi olan Sultangazispor kontrolü tamamen ele geçirdi. 54. dakikada Ahmet Gündoğdu rakip fileleri havalandırırken Skorda 2-0 oldu. Ahmet Gündoğdu maçın 60. dakikasında rakip filelere bir füze daha göndererek kendisinin ikinci takımının 3. golüne imza attı.


 
Bu golle üzerindeki şoku atamayan Bayrampaşa Tunaspor 65. dakikada Onur Güdül’ün ayağında bir gol daha filelerinde görünce skorda 4-0 taşındı. Peş peşe gelen Sultangazisporun golleri Tunaspor’da soğuk duş etkisi yarattı. . Karşılaşmanın 72. Dakikasında günün çalışkan ismi Ibrahim Traore başarılı oyununu golle süsleyerek skoru 5-0’a taşıdı. Mücadelenin son dakikalarında günün etkili isimlerinden Onur Güdül gol perdesini açtığı gibi gol perdesini de kapatan isim oldu ve karşılaşmanın skorunu tahin etti. Bayrampaşa Tunaspor 0 Sultangazispor 6 bu sonuçla Sultangazispor hanesine 3 puan daha ekledi.


 
Bayrampaşa’da oynanan karşılaşmayı Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Başkaya, AK Parti. Sultangazi İlçe Başaklan Yrd. Cemalettin Celebi, Halil Poyraz, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Sultangazispor Kulübü Yönetimi ve bine yakın Sultangazispor’lu taraftar yakından takip ederek, destek oldular.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat