Sultangazi yeni Kahvaltı salonuna kavuşuyor

Okunma: 5729
Sultangazi 26 Nisan 2016 22:55
Videoyu Aç Sultangazi yeni Kahvaltı salonuna kavuşuyor
A
a

Damak tadının eşsiz lezzeti, Sultangazi halkıyla buluşuyor. Sultangazi’nin seçkin iş adamı Lütfü Sav tarafından Sultangazi’ye kahvaltının sınırsız çeşitleri ve lezzeti kahvaltı salonu farkı ile halka sunulacak.

Muhteşem dekoruyla insanı büyüleyen bu mekan aile salonunun yanında bahçe bölümünde vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir mekan. Güneydoğunun leziz tatlarını bu mekanda bulmak mümkün. Van’ın otlu peyniri, Erzincan tulumunu, Adıyaman’ın pekmezli yumurtasını, Urfa’nın kavurmasını daha neler neleri bu mekanda bulacaksınız.  

 


Sultangazi’nin önemli iş adamlarından biri olan Lütfü Sav’ın lezzet şehri Adıyaman yöresel mutfağının unutulmaz tatlarını Sultangazi’ye taşıyarak önemli bir iş yapıyor. Muhsin Yazıcıoğlu caddesi üzerinde Lütfiye  Nuri Burat Devlet Hastanesi mevkiinde hizmete açılacak olan lezzet sofrası müşterilerine farklı bir damak tadı sunmaya hazırlanıyor. Sultangazi’nin en önemli işlek caddesinde faaliyetlerine başlayacak olan lezzet sofrası onlarca değişik ızgara çeşidi ile müşterilerin beğenisine sunulacak.


 
Günlerdir hummalı bir çalışmayla mütevazi dekorasyonuyla dikkat çeken işletmede, güler yüzlü garsonlar ve yöneticiler tarafından müşteriler karşılanacaktır. Lütfü Sav, Kebapların lezzeti kadar temizliğe ve hizmet kalitesi ile de müşterilerine iyi bir hizmet vermeyi hedefliyor.   




Sultangazi’de lezzet sofrasını açmaya hazırlanan iş adamı Lütfü Sav, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Sultangazi’ye lezzet sektöründe bir yenilik yapmak için böyle bir işletmeyi halkımızın hizmetine açıyoruz. İşletmemizde lezzet şehri Adıyaman başta olmak üzere urfa ve Gaziantep’in yöresel mutfaklarına yer vereceğiz. Bunu layıkıyla yapabilmek için o bölgelerden ustalar getireceğiz. Onlarca değişik ızgara çeşidinin yanı sıra değişik tatlara da önem vereceğiz. Büyük emeklerle hizmete açacağımız işletmemizde hizmet konusunda iddialıyız. Vatandaşlarımızı ve hemşerilerimizi de açılışımıza davet edeceğiz. Halkımızın takdirini kazanacağımıza inanıyorum” dedi.   












1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat