Sultangazi Trabzonlular Derneği Mustafa Günaydın’ı Ziyaret Etti

Okunma: 814
Türkiye 22 Şubat 2016 21:27
Videoyu Aç Sultangazi Trabzonlular Derneği Mustafa Günaydın’ı Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Trabzonlular Derneği Başkanı Hasan Kul ve beraberindeki Kurmayları, Beylikdüzü’ne taşınan Mustafa Günaydın’ı ziyaret etti.

Daha Önce Sultangazi’de ikamet eden, Sultangazi’nin önemli iş ve siyaset dünyasının renkli isimlerinden biri olan Mustafa Günaydın, Sultangazi’de sevilen sayılan bir kişilikti. Mustafa Günaydın ikametgahını Beylikdüzü’ne alsa da, Sultangazi’den bir çok isim Günaydını ziyaret etmek için Beylikdüzü’ne gidiyor.
 
Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Kul, Başkan Yardımcıları Recep Altuntaş, Hayati Saral ve Muhammed Ayşan Günaydını makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette yapılan hoş sohbetlerle hasret giderilirken, Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Kul, “Mustafa Günaydın’ın iş yerinin Sultangazi’de olduğunu hatırlatarak, dost hane ve hemşeri ilişkilerimiz devam etmektedir bunun için Mustafa Günaydın Derneğimizin bir üyesi bir yöneticisidir” dedi.
 
Mustafa Günaydın Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Günaydın şunları söyledi. “ Sık sık telaffuz edilen bir söz vardır. ‘ bize her yer Trabzon diye’ biz dünyanın neresine gidersek gidelim Trabzonlu olma onurumuz bizimle beraber gelir. Ben kendimi Sultangazi Trabzonlular derneğinin bir üyesi olarak görüyorum. Elbette ki yapacağınız tüm etkinliklere katılacağım. Ziyaretiniz içinde çok teşekkür ederim” dedi.
   
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat